Ja ću biti taj koji će poraziti SchiltaAlistair Overeem je nokautom protiv Bena Edwardsa najavio utrku za naslov prvaka ovogodišnjeg K-1 World Grand Prixa...
Dolaskom iz MMA svijeta u K-1 ring, Alistair Overeem je pokazao da može biti izuzetno opasan borac, što je pokazao i u zadnjoj borbi kada je efikasno nokautirao Edwardsa sa samo jednim udarcem. Sada, samo nekoliko dana prije održavanja K-1 World Grand Prixa u Japanu, Overeeem je uvjeren kako će pobjediti Tyronea Sponga u prvom krugu ali i da će biti borac kojega će okruniti na kraju večeri.
Alistair Overeem je u intervjuu pred K-1 WGP rekao da je on unikatan borac, da savršeno kombinira ručne i nožne tehnike i da će u finalu slaviti nokautom.
- Ja sam jedini koji može pobjediti Schilta, i upravo zbog toga sam izabrao drugi dio ždrijeba kako bi se sastao s njim u finalnoj borbi. – rekao je Alistair.
Njegove prednosti su, kako kaže, snaga, brzina i neočekivana taktika. Uvijek ima drugačiju taktiku, u svakoj borbi. A za Schilta kaže kako su njegovi mečevi uvijek jednaki, dosadni i zbog toga će ga pobjediti.
Alistair Overeem se dobro snašao u ulozi glavnog promotora Final GP koji će se održati za dva tjedna u Tokiju. Overeem je, podsjetimo, zamjenio Badr Harija koji je proteklih mjeseci imao problema sa zakonom.
www.croring.com