IPAK OVDE TREBA DA RAZMENIMO MISLJENJA, A U TERETANI TREBA DA SE RADI A NE DA SE PRICA!
Kakva ti je to teorija? :?
Zasto si ubedjen da si ispravno radio vezbe?Koliko se zapravo razumes u to?To sto si iskulirao decka koji zeli da te posavetuje nije pitanje pametovanja vec vaspitanja i,ajde da kazem,sujete.
Nema ljutis,ali mislim da si na forumu zauzeo neki stav da si ti u pravu i da treba druge da ubedis u to,a ne da razmenjujes misljenja.
to sam radio sam o jednom, te super serije, ustvari bile su u pitanju gigantske serije, i mogu vam reci da sam dobio finu upalu, u principu uvek dobijem upalu kad radim ledja! a iskulirao sam ga jer sam jer sam prelaziio sa vezbe na vezbu i ne mogu da cekam dok mi objasnjava, na kraju seta sam mu prisao i izvinio sam mu se i rekao da nisam imao vremena tada jer sam prelazio sa vezbe na vezbu, i da moze da mi kaze sta je hteo. a takodje da ne misli da zelim da ga iskuliram i sl. objasnio mi je sta je hteo, saslusao sam ga,, ali sam nastavio da radim po svome jer mi tako odgovara. inace samo on tu vezbu radi tako kako mi je objasnjavao!
i uopste nemam stav da sam ja u pravu, naprotiv, ovde sam da bi naucio.
zao mi je :cry: ako neko misli drugacije!