E jedina stvar na forumu koja je malo zbunjujuca je sto nas ovde ima dosta, i mnogi imamo drugacije ciljeve, a i mnogi smo na drugaciem nivou po tome koliko se bavimo BBom.
Pedja, koji ovde sa Markonijem, Mr. Big, i jos nekima zna apsolutno sve o ovom sportu, svi oni su mogli da zavrse medicinu, neki odsek za nutriciologiju, koliko sve znaju.
S druge strane tu su oni koji su novi u celoj prici, i koji se bave BB cisto zbog sebe, bez ikakvih ogromnih zelja, cisto da se covek -zategne-.
Ja kako vidim imam neke poglede slicne Pavlovim, vidim sta kazu znalci, i onda korigujem sta treba, ali samo sto to ne radim u dozi u kojoj rade pravi BBderi vec npr. ako predjos kaze ne pijte mleko, ja nije da ga ne pijem, ali smanjim unos mleka. (iako je recimo pedjos u pravu da pravi BB ne bi trebali ni malo da piju mleko)
Tako da niko od nas ne moze da se suprotstavi gore navedenim ljudima kojima je ovaj sport sve i sva, ali ne moraju svi da apsolutno sve da poslusaju, sve zavisi koliko su ljudi ozbiljni oko svega ovoga.
Poz Pavlu i Pedji.