pa vremena nemam defitivno bas mnogo
ali....
igra sa metabolizam u nasem sportu je u zadnje vreme tj zadnjih 10ak godina tj pre 10 god u USA a u zadnjih 5 i kod nas donela mnogima odlicne pomake
nema vise onih bulk faza u masi gde se esilo na 10ak kg i vise u van seozni pa onda rintaj da skines
razlog velikog viska je bas bio taj jer se nije postovala pravila metabolizma da se veoma brzo naviokavaju na jedan sistem ishrane i svaki gram koji je bio visak UH pretvarala u salo
mislim da je sa ovim jako mnogo receno,
dakle
sto god vise menjas unesenu kolicinu UH u toku nedlje to ce iskoristljvost istih biti bolja
ja ne mogu da znam dali je tebi telo masina za saogrevanje UH u periodu kada imas dan OFF ili kada imas trening.
to moras ti sam da vidis
ja znam ono sta meni radi i npr sta sam radio sa drugima
postoji miloion opcija i kombinacija i nkada ne mozes da isprcis sve-nema sanse.
u sustini,varati metabilizam i naterati ga da koristi sve i gr unetih UH i nije neka mudorlija samo treba kosntatno zapistivati i voditi dnevnik gde ces pratiti REUZLATETE jedne npr varijante
ili
uzmes i zapusujes to sto ti radis-period od 3 ned
i onda pogledas reuzlatte na kraju te 3 ned i sam ocenis kakav je taj sistem bio ocenama od 1 do 5
ako je sistem odlicno radio,ocenis ka sa 5 i uzmes neki drugi sistem rotacija sa UH gde ces da ih npr POVECAS unos po isteom sistemu..ako je i taj dao odlicne reuzlatete.das mu istu ocenu,ako su rezulatti bili losoji..ocenis ga kao losijeg
sve ovo ima smisla ako ti se nigde ne zuri i imas vremena a imas jer si rekao da nisi takmicar
kada skupis na gomilu npr 4 ili 5 sistema sa ocenom 5 a to je period od 12-15 ned eonda si spreman i onda uvek znas sta ces da primenjujes jer kroz tih 5 sistema nikada neces moci da navkines metabilizam tj on nece moci da pamti ralziku izmedju prvog sistema i petog a pogtovo jer na jednom sistemu menjanja UH mozes da budes bar 2 nedlje duze nego u experimenalnom periodu...