Novembar 19, 2024, 09:38:30 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.976 članova - Poslednji član: Kerwmig
X3MShop banner

Autor Tema: Bodybuilder napao sudiju  (Pročitano 10766 puta)

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Bodybuilder napao sudiju
« Odgovor #30 poslato: Septembar 10, 2010, 06:28:07 posle podne »
Citat
glavni BAJA SE ZOVE RAFAEL ali nije kornjca vec pacov....
znaci Splinter  ;D

Van mreže ery_sonicsson

• Član
  • *
Odg: Bodybuilder napao sudiju
« Odgovor #31 poslato: Septembar 11, 2010, 04:40:51 pre podne »
pa to dogadja iza kuloara
zar ne bi bilo smesno da mu ovaj popusi pred svima? ili njoj da likne  ;D ;D

to se desava kasnije po hoteskim sobama,privatnim ruckovima itd..
ti ocigledno se sa sprotom bavis samo preko racunara pa ti ove stvari prilicno nisu jasne a takve knjige nema da e kupis preko amazon com jel da??

a ti sto je najgora stvar mislis da je to samo u ovom sportu  ;D ;D ;D

ja bih ti drage volje pokusao objasniti sta se meni desilo na jednom INOSTRANOM takcminju gde je jedna sutkinja tacno znala sta radi i koja mesta da mi daje da bi se u konacnom zbiru cela prica oko mog plasmana zarad njenih bodovanja naravno promenila itd itd itd da ti sada ne objsnajvam bodovanje u ovom sportu jer verujem da to ne bi shvatio,da bi se kasnije ispostavilo da je tu sutkinju koja je skoro baba,gazio maneken koji se takmcio tj zalutao na takmicenje ali boze moj....tako se to radi..
on joj se kasnije zahvalio u hotelu  ;D ;D ;D...ili ona njemu ::) ::) hmmmm
Posto te knjige nema na amazon.com red bi bio neko ko je upucen da uzme pero i lati se pisanja. Naravno mislim na nekog ko je upucen u tematiku i ne bavi se ovim sportom preko komjutera itd itd. Interesovanja bi bilo cini mi se veliko.

Nego mene je zanimalo jel uvek neka zaljubljena pohotna baba ukrade pehar i pokoni nekom mladom ljubavniku ili se mozda ponekad nekom takicaru odavde desilo da mu je nekad neko poklonio pobedu? Jel realno ako sudija nekom krade ponekad znaci i da nekome pokloni. jel da sudije stalno rade jedno te isto pa to bi bilo skroz predvidivo i nezanimljivo i sport bi se zvao Takmicenje u sidijskom lopovluku.

Doduse ja sam sad akcenat bacio na 'sudijske greske'. To ne znaci da te ljude generalno omalovazavam i nazivam lopovima. Samo me te povremene greske interesuju.