Sta da se kaze za onu kradju,pljacku,otimacinu....?
Ovo NIKAD nisam imao prilike da vidim!!!
Jedino sto mi pada na pamet sa cim bih mogao da uporedim,je utakmica Chelsea-Barcelona kad je Chelsea ostecen za 5 penala.Ali u kosarci,ovo nikad nisam vidio!!!
U afektu se svasta kaze,ali ja onoj trojici dzukela,gadova,smradova,govana,izbljuvaka,gamadi,insekata,slina,pizdi,picketina...od sudija,od srca zelim SVE NAJGORE da ih snadje u zivotu!!!!
Opet se pokazalo koliko smo mali,koliko nas niko ne jebe ni 2%,kako nas gaze kako stignu,inace,a evo sve cesce i u sportu...Sami smo krivi,samo smo se kao narod slizali i postali poltronske pizde....
Nekad kosarkaska velesila (i ponovo),nema nikakvog respekta od strane FIBA,bas naprotiv...Partizan posle onolikih uspeha gaze,stavljaju u treci sesir,ne daju A licencu...Reprezantaciju nam posmatraju kao da smo Iran...Protiv Spanije i veceras protiv Turske,meltene ulazimo sa -15 u utakmice...SRAMOTA!!!
S druge strane,da se onako lose odigra odbrana 4.5s do kraja i da se pusti igrac da lagano udje i sam polozi,to je neshvatljivo...Ali smo realno mi ovu utakmicu dobili sa 15 razlike...da se igralo 5 na 5,a ne 5 na 8...
Momcima svaka cast!!!Tako se igra za svoju zemlju!!!
jbt plakao sam kao pic.a veceras kad su nas opljackali...Osecam se i dalje kao zgazeno govno/....
Bar je Djokovic dobio...