ma ja ne bih slozio da je Teo bio "najgori" do onog suta... igrali su flaster na njemu da ne bi davao koseve, ali zato su mu otvorili prostor za asistencije- rezime: 12 poena, 8 asistencija, 5 skokova, 4 ukradene lopte i jedna banana.... idemooooo...
ma svi su bili do jaja... ali svi do jednog... nema zamerki... ako nastavimo sa ovakvim partijama ima da naguzimo sve do kraja ukljucujuci i amere...
Ma imao je 5-6 nebuloznih suteva iz potpuno neizgradjenih pozicija,preko dva igraca,dosta olako izgubljenih lopti,ali s druge strane puno asistencija,mnogo tecnija igra kad je on na terenu i onaj sut koji razdvaja velike od malih igraca...Svaka mu cast...Vecina posle onako loseg suterskog izdanja ne bi prihvatila odgovornost,ali ne i ovaj ludak
stvarno je ludak... trojke je sutirao 1 od 7 do tog momenta ... tu se razdvaja heroj i picka... posle tih silnh promasaja vecina bi bzala od lopte samo da se "ne bruka " jos vise...
i savanovic je bio extra, oni driblinzi sa ulazima pa oni sutevi spolja... pa keselj , neverovatan... krstic.. ma svi, kao sto rekoh... ne verujem sta sam gledao....
spanci su bili isto neverovatni, sut za 3 i za 2 i penale nisu masili ... a opet su izgubili... kakvu ti partiju treba da odigras pa da nadjacas onakvu igru spanaca...
jedni mi je zao sto oni govnari americki nikad laksi zreb i protivnike nisu mogli da dobiju... i mi smo bili prvi u grupi kao i oni ali smo morali da pobedimo tvrdokorne hrvate i sad spance u teskimmecevima... a oni smradovi angolu i sutra protiv rusije ce samo da se oznoje malo... i odmorni ce da idu na argentinu koja je iskrvarila protiv brazila...
ma ako sve bude kao danas, ne treba da se plasimo nikog pa ni njih...