U dorucku obavezno moras imati uh( ovsene ) i obroku posle treninga(pirinac , krompir), za ostale obroke prema planu Zasto o tom potom vezbanje, tesko ti je da uradis sto sklekova od gledanja tv i igrica ?
Pa pazi ovako,prvo jer sam trenutno bolestan i ne mogu nista da radim,a drugo ne znam koji plan treninga bih imao kad bih radio kuci,pokusavao sam na forumu da nadjem ali nema,ima samo u teretani,a u teretanu necu da idem,a ovako da radim napamet vezbe,sklekove,propadanja(sipku za zgibove jos nisam stavio),ne znam dal je pametno...A trcanje uvek mogu
@milan91 vec si negde kacio ovaj jelovnik,dobio si savete,i opet nista nisi promenio
Ma znam,samo sam trebao da zamenim fazon 4 i drugi obrok,meni samo nije jasno dal je moguce da ako sam totalno promenio ishranu,da moram i dalje da merim u gram da bih skidao normalno kg,salo...zdrava ishrana+trening=gubljenje sala/kg,zar ne bi tako trebalo da bude :/,tako mi sve postaje konfuzno da je to strasno
Mislim da ti je posle ovoga najbolje da DOBRO procitas o rotacijama uh, da ti neke stvari postanu malo jasnije...
Takodje search: BRM i TDEE...
A ima jos tema, pisano je sta se desava kada pocnes dijetu sa izglednjivanjem i kada ti telo postavi taj mali cal unos kao normalan, a ti vise nemas gde da skidas cal, i skidanje kg je stalo (u narodu stanje poznato kao PRC)...
Ovde moze da bude sreca u nesreci sto ne drzis dugo ovu dijetu (nadam se), pa kao aj da probas da razmrdas telo rotacijama...
rotacije sam i poceo pre nedelju dana da radim,a zdravu ishranu bas od 8 januara...
evo izracunao sam ovo Vaše dnevne energetske potrebe (BMR) su:1896 kcal
Vaš TDEE:2939(stavio sam da treniram 3-5 nedeljno)
ja stvarno sad ne razumem sta je ovo,ako bi neko bio ljubazan da od ovog mog jelovnika sastavi novi po ovim kalorijama i TDEE,bio bih mu bas zahvalan i da se pridrzavam toga,kolko god treba,stvarno mogu da izdrzim dugo,samo me stvarno ubija i ako moram u gram da merim,necu da budem zane ili zyzz,ocu samo pristojno da izgledam
znaci stvarno sam se ono malo smorio,ipak drzim toliko dugo,nije dugo za vas al za mene jeste,i da nije otisao nijedan kg to mi je bas cudno,evo danas je sreda,ne unosim uopste UH,subotom i nedeljom visok unos,al sve to dzabe :/