Evo i mog jelovnika
8:00 50g ovsenih jer vise ne mogu(gadne su mi), 5 belanaca, 1 zumance, plazma, musli, 2 banane, oligovit
9:90 xpand extreme, glutamin, bcaa
10:00 trening
11:00 30g whey, 30g malto+dex, glutamin, bcaa
12:00 150g belog mesa 200g kuvanog krompira
15:00 dve tunjevine 200g pirinca
17:00 pohovano belo meso 150g 300g pire krompirr
20:00 ovde sam vec umoran od hrane pa pojedem dosta voca i neki blend ili plazmu kasu...
22:00 100g ella sira i amino 4hour 3 tablete
To je to od mene, poceo sam sa ovakvom ishranom i ozbiljnim treningom pre skoro dve nedelje, imao sam 82 kg, sad imam 86kg.
U prvom oberoku izbaci musli,banane i plazmu, umjesto oligovita uzmi neke kvalitetnije multivitaminske komplekse...
U 12 imas 200 grama krompira (40 jadnih grama UH), a u obroku poslije toga 200 grama pirinca, ne valja ti to.
Ako ces krompir onda ubaci jedno 400-500 grama krompira
(u obroku poslije treninga treba da imas najvise uh u odnosu na ostale obroke), a u obroku poslije toga nemas potrebe za toliko pirinca, smanji na 120 grama, mozda i manje...
Zatim da ti nije dve tunjevine previse malo?
Racunam da je to standardna konzerva koj aima oko 30 gr proteina, znaci dve 60 imaju, to je previse...
Zatim u 17 pohovano, nemoj pohovano vec u teflonu, alu foliji ili kuvano, i bolje da taj obrok zamijenis sa ovim u 15, ne vidim da tada unosis hidrate, a nisi ih unosio u 15....
Zatim si umoran od hrane, pa ok, ali onda pojedi samo blend, ne treba ti tada voce niti plazma (koja je tesko smece od hrane), procitaj sticky teme u nutrition i uvidjeces zasto, osim ako ti nije cilj da dobijes masne naslage, a ne vjerujem da je to u pitanju...
Pojedi bar 200 grama ella sira, malo je 100...
ZA supse necu nista pisati...