150 -200 grama zobenih + mjerica i pol weya + 1 caps twinlab dualtabs 5-6 jaja kuhaninh 2 zumanjka + salata 250 grama piletine bjelo + riza ne vazem ali cirka 150 grama prije treninga 10 grama bcaa +10 grama glut , 1 mjerica starok jack 3d + 2 kaps tyrosin u sredini treninga 1 do 2 zlice amino tekuci , poslje treninga 10 grama bcaa 10 grama glut + mjerica i pol weya 250 grama piletine bjelo + riza ili krumpir 2 cps zma 600 grama posni eto ovo bi kod mene za sada izgledalo na masi ovako lp
Gledaj da imas jos jedan obrok,bolja je varijanta.Pre treninga 200g belog,posle treninga 200g,a u taj dodatni obrok bih ja ubacio 150g pileceg belog,kasiku maslinovog ulja i salatu,s tim sto bih i taj taj posni smanjio na 400g.I voce gledaj da imas u prepodnevnim satima...
Trenutno:1. jedno jaje, paradajz2. pola solje jogurta, par lesnika3. 100g belog i salata4. pola merice proteinapotkrade mi se koji sladoledmalo znam... ali ovo na silu pojedem, place mi se kad treba da jedem
meggle sir je bio dobar, posle su ga pokvarili, isti je sad kao ella. odustala sam od kupovine istog, kad sam shvatila da mi se posle jedne, dve kasike samo pokvari u frizideru...