Дајте неке сугестије око јмог јеловника, шта да појачам, шта да избацим итд..
Кад устанем 1 цело јаје и 4 беланца + рецимо шоља (за белу кафу) овсених са млеком..
После 3 сата, 200-250 гр пилећег белог + пун супени тањир пиринча, не знам колико грама има али на око изгледа као много..
После 2 сата тренинг
Одмах после тренинга 200 грама белог+ пола тањира пиринча..
Након пола сата- сат 5-6 ораха печених у микроталасној (ЊАМ)
После пола сата 100 грама белог + Много салате, количина је негде као тањир за супу.. (Мислим на купус салату, зелену салату)
Пред спавање пола ела сира..
Од суплемената течне и веј кад има и узимама мултивитамин таблете... Е сад, пиринач је интегрални, да ли је добар? Мени је 100х укуснији од белог обичног.. Месо припремам на тефлону, али увек ставим уља, такође и у салату.. Висок 181, тежак око 74 кг .. Наравно, понекад западне неки слаткиш, углавном чоколада за кување, воћни сокови итд.. И нешто што ми изгледа као апсурдно, пре неки дан сам мерио масти код неког назови нутриционисте са неким апаратом.. Наводно имам 4,6 % масти, друг који тренира са мном и који има годину дана дужи стаж у теретани око 10%, док су другови који не тренирају имали преко 15% ... За људе који су врхунски спортисти нормално је око 9% како ми је тај човек рекао.. Сад сам се ја истриповао да имам премало масти, али не знам колико је то меродавно .. Тренирам 3 па 1 пауза.. Унапред хвала !