7h z. caj, sagorevac,vendoksin kapi
7:30h bicikli,trbusnjaci,100ml liquid amino,l-carnitin (sumeca)
9h 60g whey,multivitamini,3 kom omega 3,lecitin
10h tunjevina u salamuri,3 cela kuvana rendana jaja,10 maslina
14h 300g konjskog mesa,kasika maslinovog ulja
17h 150g cureceg mesa,50g lesnika
17:30 z caj,sagorevac,vendoksin kapi
18h trening,100ml liquid amino,l-carnitin (sumeca)
20h 60g whey,20g malto
20:30h 300g pilece meso
22h 60g casein
1h ako sam budan a gladan (ali gledam da izbegavam) 200g ela sir
vreme sam pisao okvirno...
pre neki dan sam kupio bcaa i glutamin ali kad sam ih probao zgrozio sam se od ukusa posto je blago receno uzasan... planiram ako budem mogao da ga konzumiram da pijem 10g bcaa i glutamina u 7h,10g bcaa i glutamina u 17:30 i 10g bcaa i glutamina u 20h...
sa uh radim rotaciju i konzumiram pirinac u sledecoj gramazi: 300-200-125-300-125-0-200,eventualno u danima kad je nizak unos uh konzumiram krompir umesto pirince... zeleno povrce konzumiram u zavisnosti od kolicine pirinca za taj dan,smanjujem ili povecavam... u danima sa o uh bude tu i dve kesice smrznutog povrca tj oko 900g...
u zadnje vreme sve redje,ali ponekad spojim 2,3 dana pa umesto mesa jedem ribu tj oslic,lignje,gambore i morske plodove...
i da,najbitnije sam zaboravio...
u pitanju je skidanje kg i krenuo sam sa 131kg,a trenutna kilaza je 113kg,a visok sam 170cm... sa ovakvom ishranom sam krenuo i planirao sam da je menjam na svaka dva meseca,tj da na svaka dva meseca ubacim po jos jedan dan sa 0 uh... kasnije kada bi bilo tri dana sa 0 uh presao bi na low carb pa na keto... to je bio plan,ali se izjalovilo posto mi je ovo treci mesec i jos uvek sam sa jednim danom 0 uh... nemenjam iz razloga sto i dalje kg idu,a tim koji dobija se ne menja...
ako mislite da bi bilo pozeljno ubaciti jos nesto od suplemenata ili hrane slobodno pisite... svaki savet je dobrodosao i unapred hvala!