naturalni
ja neznanam zasto
jti stalno mislis da ti ja pribrjam nesto?
ja govorim cinjenice
npr
da ti hvalis power schok a veurjem da ga jos nisi ni probao tj i da jesi nema sanse da odsetis benefite od njega u nekoliko dana
dalje
cinjenicno stanje kaze jedno a ti pricas drugo
ovo si ti prperucio i od ovoga ti izlgedas tako kako izlgedas
BWM - before workout meal - obrok pre treninga:::
30 gr. whey-a
25 gr. BCAA
25 gr. glutamina
4 kapsule Amino
1 kapsula kofeina (izbaci ga ako si na kreatinu).
1 kapsula taurina
Vitamin C.
DWM - during workout meal - za vreme treninga:::
20-30 gr. whey-a
20 gr. maltodextrin-a
15 gr. BCAA
15 gr. glutamina
10 gr. creatina
4 kapsule Amino.
PWM - post workout meal - posle treninga, jako bitan obrok:::
60 gr. whey-a
40 gr. maltodextrin-a
25 gr. BCAA
25 gr. glutamina
10 gr. creatina
4 kapsule Amino
Vitamin C i E.
tj tvoj savet pocetniku
ovde moze i corav da vidi koliko cega ima i u cemu a da ne pricamo da si ti uzimao vec doze STO JE NAJRAVNO POZELJNO I POHVALNO I TO JE REZULTIRALO TOME STO SI TI SADA I KAKO IZLGEDAS
dakel
nije ovde u opste stvar dali ti mene postujes ili ja tebe..ja tebe da i to je cijnenica
vec je stvar BROJKI jer ja skidam kapu onome ko je brojke izmislio
znaci
prvo i prvo
neznam sta ti smatras EAK u opste tj pricas o njima kao da iH KOD NAS U OPSTE NEMA niti ih je ikada bilo dok se nije pojavio power schok
MISLIM..NE KAPIRAM U CEMU JE FORA?..OVO TI PISEM ISKRENO..STVANRO NE KAPIRAM U CEMU JE FORA POTECNICRNJA RECI PA EAK SU SKUPE..TACNO..ALI KAO DA IH DO SADA NIJE BILO KOD NAS I U NI JEDNOM PRODUCTU..
ILI TI STVARNO MISLIS DA je power bogom dan preparat?
hajde molim te kao boga,uzmi power sa police i procitaj sastav i vidi sta cini taj FAMOZNI PROPRIETARY bledn of EAK i tih 9000mg...hajde molim te kao boga
onda uzmi bilo koji drugi product o kojem ja pricam
ostavi se ULT I AMINO BIOLIC
uzmi npr super amino 23.000 od dym i procitaj sastav i videti ces TACNO NAVEDE mg po mg EAK i onda ih zbroji..
ili..
ono krucijalno pitanje
kakve veze ima u opste prica o blo cemu ako se uzme u obzir tvoj savet da se uzima
25+25 gr NECETGA tj ANTIKATABILIKA ili u toku trenigna jos toliko i posle trneigna jos toliko?
u cemu je moc power schika da se samo u toku treninga uzima 11 gr ?
zato sto stu to EAK i one su skupe?
jbg brate...ajde malo razmissli pre nego sto se nesto napise...
veruj mi da ovaj put nisi u pravu
NE IZ RAZLOGA STO OVAJ PRODUCT NE VALJA.....ja nisam rekao da ne valja..ne daj boze
ja kazem i tvrdim da 11 gr EAK koje se nalaze u scoop-u NISU DOVLJNE DA ZADOVLJE POTREBE NI REKERATVICA
jer ovde se radi o uzimanju
1+1+1 a to je 33 gr a to je manje od 10 treninga sve i da je doza od 11 gr dovoljna...
zar nisam u pravu?
mislim
evo
molim te kao prijatelja da uzmes sve ispred svebe i da razmislis sam a da pustis po strani neke druge stvari jbg...
i neznam kakve veze lazic ima sa ovom pricom u opste?