Pozdrav svim clanovima foruma.
Imam pitanje za tebe Pedja.
Hoces li davati neku akciju za suplemente na "kuri"
znaci, da u paketu stavis zastitu u toku kure, oporavak, da stavis dve vrste wheya i ne znam, mozda u paket da dodas jos nesto po tebi nezaobilazno.
ako neces davati takve "pakete" onda bar reci, na tu kolicinu od 20-25.000 dinara, koji se popust moze ocekivati?
Hvala
@HGH
ja znam o cemu ti govoris itd,ali ipak praviti paket od 200+ eu u danasnje vreme i drzati ga kao takvog na i u ONLINE prodaji bilo bi prilicno hazarderski.Ne iz razloga sto cu ja nesto da izgubim sa tim sto uradim reklamu,vec hazarderski za ocekivati da ce takav jedan paket da ide.
Ovi mali paketi koji budu na mesecnoj akciji idu solidno ali mislim da bi ovako nesto stvarno bilo beznadezno.
Razloga je vise od toga da neko nece neki protein ili neki kreatin ili nesto iz tog paketa i onda taj paket koji u sebi treba da sadrzi bar 5 vrsta preparata gubi smisao jer ukusi su RAZLICITI a pogtovo kod nas u srbiji.
Tako da sto se tice tvog predloga-hvala na njemu,ali smatram odista da to ne bi islo
a tebi licno ako nesto treba u tom fazonu,ili ako nisi siguran sta ti treba,slobodno mi se obrati na pp ovde ili na mail
ogistra.nutrition.shop@gmail.comi za sve popuste,savete,poklone tj sve sto ide uz to
veoma lako ce mo da se dogovrimo