ne pricamo ovde dal je jefitnije ULT ili VPX
naravno za tebe je VPX iz dobro znanog razloga jbg
i
dosta je oko 11g EAA u toku treninga je ok
j
svi i vrapci na grani znaju da 11 gr NIJE DOSTA i ti to jako dobro znas i sada od jednom kada je u sribju uvezen shock je dosta...e jbg brate..sada je stvarno..
NIJE DOSTA I NIKADA BITI NECE a ti to jako dobro znas jer si i sam do sada probao ohohoooo stvari i sam znas koliko gr uzimas pred trening.....
ali
da izuzmemo cinjenicu da je to prasak sa okusom koji sigurno nema svojstvo fast azorctinga kao tecne amino kisline jer je mica pitao DA HOCE DA IH PIJE U TOKU TRENINGA i veoma prosta matematika te nagoni na SUROVU CINJENICU da je ovo poptuno ne isplativo kada je u pitanju PITI IH U TOKU TRNEINGA
a ako se uzme u obzir da bi bilo ok da ih se uzima pred treninga opet te ta ahhhh jebena maetmaika tera na to da jednostavnom matematickom operacijom dodjes do cinjenice da je bolje onda BCAA+GLM 1kg +1kg sto te izadje 90 eu i imas ihaaaaaaaaaaaaaa i cak da koristis u pwm...a da power stavis u pwm i koristis pred trneing..jbg..traje ti 6 treninga..
i zaboravio sam oko sagorevaca
ti rece da si pio melt ali nisi lipo i zakljucio si na osnovnu sastava da je lypo losiji od melt.?
i ja sam pio obadva i slobodno mogu da kazem da je isti kurac cak bih dao prdnost lypo zbg GERANIMA...GROAAARRR a onaj ko jednom oseti geranim tj jel..mladji brat u slucaju lypo zvani geranium..hehheheh
moja prepruka
PA pricamo;)
kaze da je skupo zar ne???
ja sam mu rekao da nije,nisam nista slagao zar ne?
koje jos EAA ima kod nas(srbija)
ULT amino bolic i VPX power shock,ja iskreno ne znam za jos neke trenutno(bile su UNI EAA)
uporedio sam cene i na osnovu toga ga razuverio da nisu skupe,tj. jesu naravno ali jeftinije nema sto se tice EAA
znao sam da ce ispasti tako,i vec sam jednom ima raspravu sa tobom i lazicem oko supsa
non stop mi se nabija DA JA NESTO GOVORIM ZATO STO RADIM TU I TU,ne ja govorim o supsima koje SAM PIO
i jos jedna stvar IZ POSTOVANJA PREMA TEBI PEDJA,ja svaki put prvo pogledam na tvom SHOPU da li imas taj i taj sups,da ne bi nessto hvalio sto JA imam,a ti trenutno mozda nemas...pa da ne bude evo ga hvali svoju robu(koja nije ni moja nisam ja vlasnik;))
sto se tice sagorevaca GOVORIM IZ MOG ISKUSTA,i napisao sam da sam pio melt a lipo6 black nisam(jesam lipo6 i lipo6x ali blacnk nisam)
ovo je drugi put da mi se nabija na nos to gde radim,a MAXIMALNO SE TRUDIM da se to ne oseti(ni jednom nisam napisao gde radim;))