Zdravo svima...Imam 27 godina i staz u teretani od minimum 8god moja visina je 175cm telesna tezina iznosi od 100kg u letnjim mesecima do 108kg zimi ...vec dve godine osecam da sam dosao do svog genetskog maksimuma zato se i odlucujem na prvu kuru steroida i zovem u pomoc vas strucnjake...iznecu sve podatke o ishrani ,treningu i dodacima koje uzimam a ako jos nesto nedostaje dodacu...
trening: treniram 5 dana u nedelji i svaku partiju posebno...ruke,noge,ledja,ramena,grudi...probao sam i druge kombinacije ali mi ova donosi najvise rezultata...sto se tice dodataka :pre treninga uzmem glutamin,bcaa,Beta alanin i kre alkalin u propisanim dozama...za vreme treninga otprilike na 1/3 treninga popijem 4 aminokiseline(tablete)...i na kraju treninga whey sa glutaminom,bcaa,beta A i kre alkalinom....ujutru popijem sa doruckom neki vitaminmineral i Digest Support za varenje...
ishrana:jedem 4-5 puta dnevno gledam da mi hrana bude raznovrsna
dorucak:mesnata slanina i jaja
uzina 1:voce,jogurt...bla bla
rucak: krompir i dinstana teletina...ili neka salata i riba...
uzina2 kao uzina1
trening
vecera:opet teletina ili riba uz salate ili tako nesto ovu veceru ponovim jos jednom...moram reci da nisam izbirljiv i u sustini jedem ono sto mi keva spremi a fala bogu spremi uvek neko meso...znam da cu morati da menjam ishranu na kuri...ali tu cete opet vi uskociti u pomoc...nadam se...
posto sam nov i neiskusan evo prilozio sam sliku (valjda ce izaci) pa ono zna se sta bi jos hteo tom prvom kurom jos definicije na istu masu od 105 kg...
UNAPRED HVALA za strucne i iskrene komentare...cetao sam mnoge teme i vido da ima mnogo zamlacivanja i omalovazavanja ja nisam tu radi toga ako imate sugestiju kvalitetnu recite mi ako ne...cao zdravo...