pa glupost je to..i to VEEEEELIKA GLUPOST da se ne izrazvam drugacije sto je tebi neko rekao da su ti je jedan koelga isao u bolnicu a drugi pao u nesvest od animal cutsa-s....
ali aje ovako..
ti meni kazi..jedan jedini razlog zbog kojeg bi neko otisao u bolnicu zobg toga ajos vise pao u nesvest...a ja cu tebi 1001 zasto to nije tako....ok??
dakle....ti meni 1.....ja tebi 1001..
zato sto mogu da izazovu sranje sa stomakom a za nesvesticu nisam siguran , u svakom slucaju ja nisam doktor pa pitam u ostalom zasto ga ne smeju koristiti osobe ispod 18.
Pravo pitanje je : odakle njima uopste ideja da se to (padanje u nesvest i sl.) desilo zbog koriscenja Animal Cuts-a???Verovatno od nekog naseg eminentnog doktora medicine koji je verovatno decka pitao da li koristi neke droge i sl. a ovaj mu pomenuo AC...i po automatizmu sledi odgovor "e to ti je zbog toga"... :twisted: :twisted:
slazem se da nasi doktori su ... aj da ih ne komentarisem (mada ne znam ko mi ovde garantuje da je tako pametan , u ostalom ako su oni glupi a vi pametni bas me zanima kako to da nemate diplome
ALI BAS BAS BAS BAS ME ZANIMA
ali kad nikad momak nije imao slicnih problema i sad kad je uzeo AC imao je probleme, to je bas cudna koincidencija , upravo cu ti reci kakva .
evo malo matematike znaci momak je imao valjda 18 ili 19 godina , mozda i stariji , nema veze , neka je imao 18 godina sto je tacno 6570 dana kad pomnozimo sa 365 i dodajmo jos 4 dana jer je najmanje bilo i 4 prestupne sto nam daje cifru od 6574 i sad naspram 21 dana koliko traje tura , a ne mora da znaci da je bilo na kraju ,
i konacni je poredak 313/1 U JEEEEEEEEEEEEEE, to je bas koincidencija , a kako kad igram neku nagradnu igru ne dobijem nista pitam se ja , kako nikad taj poredak nije bio na mojoj strani
ZNACI AJMO BEZ ZAJEBAVANJA I VREDJANJA