Edy wrote....
Vol 1...
bas me zanima kako to da nemate diplome
ALI BAS BAS BAS BAS ME ZANIMA
ali kad nikad momak nije imao slicnih problema i sad kad je uzeo AC imao je probleme, to je bas cudna koincidencija , upravo cu ti reci kakva .
evo malo matematike znaci momak je imao valjda 18 ili 19 godina , mozda i stariji , nema veze , neka je imao 18 godina sto je tacno 6570 dana kad pomnozimo sa 365 i dodajmo jos 4 dana jer je najmanje bilo i 4 prestupne sto nam daje cifru od 6574 i sad naspram 21 dana koliko traje tura , a ne mora da znaci da je bilo na kraju ,
i konacni je poredak 313/1 U JEEEEEEEEEEEEEE, to je bas koincidencija , a kako kad igram neku nagradnu igru ne dobijem nista pitam se ja , kako nikad taj poredak nije bio na mojoj strani
ZNACI AJMO BEZ ZAJEBAVANJA I VREDJANJA
Vol 2...
1.Sale , ako si tako pametan zasto to i ne dokazes , AJDE BRALE DAJ NAM DIPLOMU , nisam ja nikakv faktor , ali daj neki dokaz momak.
......
E Pedja cekam onih 1001 razloga
Vol 3
1.daj te da vidim te diplome ako svakom daju zasto je ne vidim ovde ?
2. mislim brate nemoj stvarno da se zajebavamo
3. je u stvari 2.
4.ne volim da mi neko govori da pricam gluposti i budalastine
5. pricao sam sa drugom sto zna tog stoi se onesvestio i rekli su mu da ima manjak crvenih krvnih zrnca i da je to izazvao neki sagorevac , nisam saznao koji, inace decko nije imao ranije ni kakvih problema i da je naastavio da koristi da bi mirisao cvece odozdo
-----------------------
Odgovore na tvoja pitanja kao i drugim 2000+ ljudi koji citaju ovaj forum dobijate od ljudi imaju mnogo vise iskustva i znanja od tebe i tvojih prijatelja od 17-18-19 godina... Prozivas Pedju, valjda znas ko je, ne odgovara ti sta ti je napisao Goran opet valjada znas o kome se radi... pa ti je jos to malo i provociras Sasu, koji je osvjedoceno najkorektniji i najraspolozeniji covjek na ovom forumu da pomogne, da neki savjet i kome nije tesko da po hiljadu puta ponovi pricu vec ispricanu bilo po pitanju ishrane, treninga, suplementacije, kako bi tebi i tvojim 17-18-19 godina starim prijateljima i drugima, vjerujem razumnijim clanovima ovog foruma, pomogao...
I ko sad koga "zajebava i vrijedja"? Ti tvojom matematikom odozgo ili pozivanje na tvoje "iskusne" drugare tj. price rekla-kazala koje si naveo ili BB sampioni koji su dali hiljade dobrih savjeta na ovom i drugim forumima?
Na kraju krajeva ako nesto nije u redu sa produktom o kojem je rijec postavi validno medicinsko istrazivnje o njemu.. a ne posredne pricice o 18-to godisnjaku koji se onesvijestio....
Nego da ne duzim.... Sampione ako ti je ovdje nesto interesantno i ako mislis da se uklapas u ovaj forum dobrodosao si, naravno ako ces se ponasati u skladu sa normama normalne komunikacije, a ako ti to ne odgovara slobodan si mladi covjek pa nadji bolje... jer ako nastavis sa ovakvim postovima lisicu te naseg drustva expresno! ;-)
I jos nesto, posto ti treba diploma, evo ja cu da je pokazem i tebi i tvojim prijateljima, naravno LICNO kad god vam odgovara!
Pa cu i ja licno vidjeti kako izgleda Edy, a ti ces vidjeti kako izgleda moja diploma! Mislim da je to fer.
Pozdrav