@ Sasa Ja razumem da svako ima svoje misljenje, al gledaj realno na situaciju. Svugde ima funkcionera stranaka, i kod nas i kod nas. Situacija je da kod nas ima ljudi iz DS-a, al to su samo pioni u ovoj igri. Veliki igraci su na vasoj strani. Taj isti Djilas gradi halu za partizan, a kao navija za nas. Na stranu kosarka, to je druga prica, ali mozemo i o tome. Frka oko Brankice ne postoji, jer svako ko je duze na tribini zna cime se ko bavi, da ne ulazim u tu pricu. Nije u redu da tako pricas o "nekom sporazumu". Pederi su podrzali nas, a ne mi njih! To da se nikad ne skandira protiv vlasti i policije ne mozes da pricas, jer nisi bio na severu, na gotovo svakoj tekmi je skandiranje protiv milicije/pedera/ministra policije... A to da mi dajemo golove u 90 minutu, to se sad potrefilo par utakmica. Da se igra do 90. minuta vi bi imali 6,7 titula manje. A pitaj caleta ili nekog starijeg, kada se igrala utakmica u staroj Jugoslaviji, partizan je igrao poslednje kolo prvenstva sa Ljubljancanima do 118. minuta!!! Tad je postigao gol, sudija svirao kraj, a tad nije postojala nadoknada vremena!!!