ljudi ja znam da je jake shields dosadan borac, ali je top 5 PNP boraca. to ce biti jako dobar mec.
ja jedva cekam da vidim gonzagu (viva la gonzaga) i nadam se da ce demolirati onog smaracha iz josh smarachkijeg kampa koji polako ubija MMA. navijam za Tita protiv hamill-a. nadam se da ce guza diega sancheza biti jako udarena, kako bi konacno zavrsio u nekom strikeforce-u ili bellator-u.
sto se tice main event-a, stvarno je tesko reci. ne slazem se sa vama kada kazete da cain nema jak udarac, posto decko krivi vilice iz istog. pitajte nogeru. moje misljenje je da ce Cain pobediti ali tamo negde 4. ili 5. runda i to by TKO. jedva cekam mec, bice pakleno.
Nogeiru su pocela djeca da nokautiraju,
ma nema jak udarac, vidjeli smo protiv Konga, tuko ga je do kraja i nista,a nema Cain bas ni jaku bradu (takodje mec sa Kongom).doduse navijam za Caina sutra
Da Cain i njegov udarac...da se razumemo,on sigurno moze jako da udari i nokautira bilo koga,ali udarac mu nije jaca strana ,poput dos Santosa,Carwina itd(Sta ce mo za mec a KONGOM gde mu je zadao 300+ udaraca)toliko o njegovom udacu i "one punch KO-u).Lesnar i sam kaze za sebe da nije neki tehnicar,ali je snaga na njegovoj strani i na mec ce doci sigurno oko 280~285 funti,na merenju bio 263,(Cain, ce biti max nekih 250,a to je sigurno 15ak kg)ako se ne varam!!??A ima brzinu,koja je jeziva,i uopste jeziv i zajeban tip generalno.No hebo Caina i Lesnara,ostatak fajtkarda je zanimljiv:
navijam za Tita protiv hamill-a
brate,kako mozes??!!,za onog homosa izblajhanog...koji je najveca sisa i mindzai sve ostalo najgore...jbt Matt "The Hammer Hamill je momak koji ima
ogromno srce i dobru dusu,i kao covek je extra,bez obzira na njegov hendikep,i sto je Tito rekao da ce upravo to pokusati iskoristi,njegovu hendikepiranost,da pobedi...Lol,gde
ce ti dusa
Judgewolf
majke mi odavno nisam cuo da neko navija za Tita smrdlju,ali tvoja stvar
....btw Evo jedan mali podatak,Jon Madsen je pobedio jednom Lesnara u rvackom mecu u highshool-u,sto nista ne znaci naravno,i nadam se da ce Yvel isprasiti negov debeli tur...konacno da pobedi u UFC-u.Tipujem da ce Jake Shields pobediti na poene,ali nadam se da ce Kampmann da mu servira jednu bombu
sto je vrlo tesko jer je shilds vrhunski rvac i bjj-ac,ima non stop da ga rusi,ali cuo sam da je dosta radio na standup-u,pa bih voleo da se zajebe,i krene malo u razmenu....Pretpostavljam da stream, tesko da moze da se iskopa,posto mislim da zbog mainevent-a ce srusiti rekord prodaje kablovskog programa PPV-a....DA SUTRA CE BITI MECEVI NA JUTJUBU I SLINCNO...MMATOR..DZA-BU,OVO ONO,A ZA SKIDANJE CE BITI SIGURNO STARI DOBRI TORRENT,EVO OVAKO SAD CU VAM DATI FORUM ZA TORRENTE,GDE CE BITI ZA SKIDANJE I PICI FULL BRZINOM,TAKO DA STO PRE NAPRAVITE NALOG TAMO I NA SKIDANJE :EVO
http://xtremespeeds.net/EDIT:VAZNA STVAR,KAD SE REGISTRUJETE I SVE LEPO ZAVRSITE,VIDECE TE DA POSTOJE PRAVILA OKO TIH TORRENT-A,TJ NIJE SAMO HIT AND RUN...MOZE I TAKO ALI ONDA POSLE NEKOG VREMENA SLEDI BANCINA,JER MORA DA SE SEEDUJE,I DOBIJATE CAST u vidu 2GB UPLOADA KAD SE RGISTRUJETE
...USTVARIEVOSAD CU UKRATKO OBJASNITI KAKO MOZE TO DA SE= BAJPASUJE
[SKINITE GREEDY TORRENT,i pomocu njega
"moze" da se fejkuje kolicina uploada,posto on ima opciju da prikaze za svaki MB skinutog nastelujes da pokazuje da si uploadovao mislim od 1 do 100mb,a dostupan je na google-tu
]
tako da Happy
downloadin' i pozdrav svima.
UGLAVNOM DOSTA ZANIMLJIVIH MECEVA
I MI SMO SVEDOCI METEORSKOG RAZVOJA I POPULARNOSTI MMA,KOJU DOSTIZE NEVEROVATNOM BRZINOM
jednostavno GLADIJATORI modernog doba,a od pamtiveka su ljudi uzuvali u prolivanju krvi,dokazivanja...sirom koloseuma i raznih arena na celoj zemaljskoj kugli