Ma ima Dulse i ja da ti napravimo sacekusu!! Kako te nije sramota da od ovako "finog deteta" napravis...to sto si napravio?! :twisted:
Citat: natasaMa ima Dulse i ja da ti napravimo sacekusu!! Kako te nije sramota da od ovako "finog deteta" napravis...to sto si napravio?! :twisted:Jos + me nagovorio da se blansujem u roze... :roll: Vidis li ti sta mi uradi!!!Bolja je Ivana!
ja sam morao da odem da kupim kola...
:lol: :lol: :lol: :lol: kakav je sa kapicom ko Lajza Mineli :lol: :lol:
evo ga YUGO,sa gl motorom,al izgleda da ne moze da se prenese vlasnistvo,tj mucka u pitanju,voleo bi da se to zavrsi yugo je xtra...t1000 ce mi platiti za ovb jer uzimam od njegovog ortaka
Citat: arny88evo ga YUGO,sa gl motorom,al izgleda da ne moze da se prenese vlasnistvo,tj mucka u pitanju,voleo bi da se to zavrsi yugo je xtra...t1000 ce mi platiti za ovb jer uzimam od njegovog ortakalepo brate... :lol:
Citat: PitBullCitat: arny88evo ga YUGO,sa gl motorom,al izgleda da ne moze da se prenese vlasnistvo,tj mucka u pitanju,voleo bi da se to zavrsi yugo je xtra...t1000 ce mi platiti za ovb jer uzimam od njegovog ortakalepo brate... :lol:ma brate yugic je extra,samo sam se iznerviro za prenos u picku materinu...ujutru palim na more pa cale to treba da juri a on je protiv kupovine yuga,tako da ne znam kolko ce se potruditi