A mozda me ipak i nece ubiti
Citat: natasha_bgA mozda me ipak i nece ubiti Sacekaj da otkrije da si stavila njenu sliku ovde.... :wink:
evo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:
Citat: natasha_bgevo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:Opa natasa kakva je to slika Hehe... sto mi je i ova nesto poznata, kako da je znam iz teretane A i ona dolazi ovde ili se varam??Inace super slika, sta reci
bas lep stomak... najvise volim da vidim lep stomak kod devojaka jer ga ja nikada ne mogu imat :|
Citat: dulsebas lep stomak... najvise volim da vidim lep stomak kod devojaka jer ga ja nikada ne mogu imat :|..I JA TO VOLIM...... :twisted: :twisted:
Citat: ProfimareCitat: natasha_bgevo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:Opa natasa kakva je to slika Hehe... sto mi je i ova nesto poznata, kako da je znam iz teretane A i ona dolazi ovde ili se varam??Inace super slika, sta reci Pa da i ona ide u teretanu,zato ti je i poznata A ne dolazi ovde,mada ce uskoro verovatno.
Citat: natasha_bgCitat: ProfimareCitat: natasha_bgevo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:Opa natasa kakva je to slika Hehe... sto mi je i ova nesto poznata, kako da je znam iz teretane A i ona dolazi ovde ili se varam??Inace super slika, sta reci Pa da i ona ide u teretanu,zato ti je i poznata A ne dolazi ovde,mada ce uskoro verovatno.pa trebala bi i onako nas nema dovoljno...
Citat: NellaCitat: natasha_bgCitat: ProfimareCitat: natasha_bgevo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:Opa natasa kakva je to slika Hehe... sto mi je i ova nesto poznata, kako da je znam iz teretane A i ona dolazi ovde ili se varam??Inace super slika, sta reci Pa da i ona ide u teretanu,zato ti je i poznata A ne dolazi ovde,mada ce uskoro verovatno.pa trebala bi i onako nas nema dovoljno...Da i onako smo u manjini
Citat: natasha_bgCitat: NellaCitat: natasha_bgCitat: ProfimareCitat: natasha_bgevo i od mene jedna drugarica :wink: nadam se samo da me nece ubiti :twisted:Opa natasa kakva je to slika Hehe... sto mi je i ova nesto poznata, kako da je znam iz teretane A i ona dolazi ovde ili se varam??Inace super slika, sta reci Pa da i ona ide u teretanu,zato ti je i poznata A ne dolazi ovde,mada ce uskoro verovatno.pa trebala bi i onako nas nema dovoljno...Da i onako smo u manjini pa kazem ti...mada misilm da nas nikad nece biti dovoljno