Pozdrav svima... evo i mene, upravo stigoh sa puta...
Najpre da kazem da mi je drago sto sam upoznao Frana (BURKEA) koga pozdravljam i cestitam na odlicnom slikovitom izvestaju. Prosto je neverovatno kako smo se sreli iz prve u svoj onoj guzvi.
Evo mog komentara ukratko....
Veoma jaka imena i konkurencija, mnogi su jurili poslednju kartu za ulaz na Mr. Olumpia sou.
Organizacija ocajna za ovaj rang takmicenja. Sve je zbrzano kako bi se uzele pare od karata koje su kostale i 60eura i poslao neki Spanac na Mr. O.
Miting za sudije i takmicere je licio na kraci sastanak skolskog odbora gde je par ucitelja prozvalo djake prvake i podelilo knjizice ucenicima u 5 min.
Ovakav tretman ne zasluzuju ovakvi takmicari. Moram da kazem da su svi do jednog profija zaista profiji u svakom smislu, prava gospoda u svakom momentu i u svakoj situaciji.
Sto se tice forme takmicara, mogao sam da ih vidim samo u bekstejdzu ili sa strane sa bine tako da moji komentari ne bi bili merodavni jer su oni sa bine jedino pravi. BURKE je bio na pravom mestu tako da i njegove slike sve govore.
Po meni ROKEL zaista pravi sampion i zasluzeno najbolji.
DENIS se zasluzeno kvalifikovao po 11-ti put na Olimpiju i na kraju objavio da su ovo njegove poslednje kvalifikacije i da mu je ovo poslednja Mr.Olympia.
PAKO je morao kao sto kazete da se kvalifikuje sto ne umanjuje njegove obime i formu ali,ali,ali... Pedja je vec rekao...
PJOTRKOVIC me je zaista prijatno iznenadio, covek jos uvek napreduje i ima odlicnu formu. Morao je da bude medju prvom trojicom no vec se ranije kvalifikovao tako da je sve jedno.
Moje razocarenje je Sergej Selestov od koga sam mnogo vise ocekivao. Nekako sitan i bez elana je delovao, ovo mu nije jedini neuspeo pokusaj ove godine da prodje sito i ode u Las Vegas.
Dragan Paunovic.... ne mogu da verujem...uopste nije razocarao kako to plasman govori. Ne mogu da dodjem k sebi zasto je tako ocenjen no ne zelim dalje o njemu da komentarisem iz ove svoje pozicije jer sam bio tamo sa njim ali jedino mogu da kazem da mi iskustvo dopusta da tvrdim da su bar petorica takmicara trebala da propuste ovo takmicenje zbog forme a to sigurno nije i Dragan.
Postavicu i neke slicice koje sam napravio tamo.....