veoma dugo nisam zelo da budem clan foruma ne zato sto sto mislim da nije ok jednostavno nemam vremena,uz pomoc mog dobrog prijatelja Gorana Ilica uspeo sam da se ulogujem.
Dobio sam gomilu poziva ovo jutro taman kad sam se vratijo sa svog jutarnjeg kardio treninga jedan od poziva bio je i Sasa Stankovic koi me je obavestio sta se desava na forumu nemogu da verujem da je neko tako zloban kad moram da kazem svi mi imamo svoje obozavaoce i one koji nas ne gotive to je normalno ali ovo nema smisla zato sam primoran da dam odgovor na ovo.
Sasa je moj dobar prijatelj znamo se dugi niz godina predstavljali smo bodibilding u nasoj zemlji u najtezim godinama inflacije kad je bilo jako tesko naci hranu pogotovu za nas atlete znam koliki je sampijon Sasa i koliko ulaze u ovaj sport i kroz sta je prolazio sve ove godine izuzetan profesionalac koi je uvek prdstavljao ovaj sport u najboljem svetlu ako neko poznaje Sasu onda sam to ja zato mislim da bi on bio dostojan predstavnik i na profesionalnom nivou jer on je spreman da prodje kroz pakao da bi dosao do svog cilja imajte to na umu.Sasa je uvek bio moj prijatelj i to ce ostati jako ga cenim i postujem i apelujem na sve da nepostavljaju ovakve nebuloze,i ako je neko bio iritiran mojom izjavom na facebook moze slobodno da mi da odgovor tamo bez obzira spreman sam da cujem svako misljenje.Ovo nije dobro za nas sport koi je jako napredovao na ovim prostorima pored Sase Stankovica izdvojio bih Pedj Petrovica Igora Milanovica Srdjana Vukicevica sve sami kolosi koji bi bili jako dobri na pro sceni,Svako dobro i ako je moguce MOLIJO BIH da se ova glupost skine sa foruma.
DRAGAN PAUNOVIC