nije to ....fora je u tome sto ti treniras godinama i dodje ti neki baja koji kaze da trenira mesec dana a veci je od tebe 5x
onda krece prica sta ti koji kurac treniras godinama a ja za mesec dana 5x veci od tebe, onda kad ga pitas kako se hranis i sta uzimas, on kaze nista pijem FIT JOGURT i jedem sta stignem
u tome je fora;)
Dobro Gurke ja nisam rekao da pijem fit jogurt i da rastem od njega ,doslo je do nekog netrazenog nesporazuma, ja treniram koliko ja treniram to je moja stvar jel tako,svi smo ovde da pomognemo jedni drugima ne razumem cemu ta negativna energija
(onda krece prica sta ti koji kurac treniras godinama a ja za mesec dana 5x veci od tebe) ko je to rekao
gurke tebi svaka cast video sam slike samo naped imas velikog potencijala,
Ja stvarno do pre 6 meseci nisam pipnuo nikad teg,kuci sam dizao malo ovako kao hobi ali to i nije davalo neke rezultate dok nisam krenuo u teretanu kao sto sam i naveo,ne znam oko cega tolika rasprava,mozda neko moze da postigne vise a neko manje istim trudom i radom,ja planiram da idem na takmicenje za godinu dana ako uspem ako neuspem nikom nista bar cu dati sve od sebe :-)