bez ljutnje...ali nikada...ali nikada..necu shvatii ovo ubijanje sa ovim govnima......nevrovatno.....
Neznam sta bih ti rekao osim da sam ja probao i bez toga i sa tim i osjeti se ogromna razlika.Ja pravim malo vece pauze izmedju ciklusa i bez ovih stvari trebalo mi je i po dva tri mjeseca da se u potpunosti povratim u normalu.
Ovako sve bude gotovo za 3 sedmice 8O
...pa gle..sada mi nije jasno.......nisam protiovnik ako je moguce sto brzeg povrata hormonalnog statusa...cak sto vise.....uvek sam ZA....i period od 1-2 ili 3 nedlje..ajde..to bi mogao da prihvatim...
ali...ali....ja cistam i slusam o perdiou uzimanja nolva+clod i po 3-4 pa cak i 6 meseci.....sto mi je i vise nego suludo....na to sam mislio..
licno..negde sam vec rekao...sam jednom sammo probao clomid i tako sam se lose osecao.....da je to neverovatno..
i ja takdojer praktikujem sto duze pazue,jeindi izuzetak je prosla godina gde sam prakticno bio na hemiji 8-9 meseci....ali hej...nakon toga..citaj od 5.11. prosle godine nsiam nista takao sve do nedavno....
radio sam hromonalne nalze posle kure sa duplranim trubulusm..mmmmmm :twisted: :twisted: :twisted: ...tribusulus +tribestan..jihhhaaaaa.......
eto..to ej moje isktuvao..
znaci..nemam nista protiv nicega sto radi...ovo defitinvo radi....ali ponavljam da nesto tako uzmati u periodu od 3-4 ili vise mesece je ludo