opet ova teroija ..moaj misljeja itd.
ja en mogu ovo da verujem....ceo tvoj psot je kontradkiotran sam po sebi..pre sevega pricas o nolvi i navodis nesto sto si napisao KAO SVOJE MISLJENJE,a onda se opzivas na studije i sta ja znam sta vec sve ne...dakle...prosto..to nije tvoje mislsjenje...ali to sada nije toliko bitno...
ja ti samo rekoh jedno..da ne kompikujes stvari deci sa studijma i iznosenjima bezpotrebnih cinjnica bile one tacne ili ne..
to se tebi cini jednsotavno jel ih ti razumes...ali 90% ovog foruma nema pojma o cemu ti pricas..
ako hoces...mozes i mene da svrstas u tu kategoriju jel akzes da te cudi da ja to neznam..eto ..za tvoju radost i info..mozda i enznam...oept ti akzem..niej bitno...
objasnjeje..zene uzimaju nolvadex zbog raka dojek..deci govri sta?
ja vode necu sa tobom da se natezem oko sturicnih anziva i izraza i da pricam o tome jel nolva imitra estogen ili ne....opet ti akzem..to je irelevanto.....tebi je to vazno jer koliko vidim..volis da citas....
ali prosti odgovrbez i malo zavlacenja u dubiioze je mnogo jednsotavnija opcija za ljude koji su ovde..
dakle....onikoga ne omalzovazavam..ali onaj ko zna kako radi nolva sigrino nece ni postaviit pitanje...a onaj koji nezna..citajuci tvoj psot..moze samo da se zbuni..
opet ti kazem...tebi je to jednsotavno i logicnio..ali vecini niej..
i na kraju..ja nikoga ne omalovazavam..samo sam ti lepo pokusao obajsniti kak stvari stoje...ali to sto ti sebe smatras superionijim sa znanjem u odnus na sve druge sa foruma...e jebiga..to ej vec drugi par opanka..
samo mogu reci respect..i nastavi....
i na kraju....ova podjebica da te cudi da ja neznam za to da mogu da nadjem u knjigama koje kakve budalstine koej drugi pronalzae....eh..jebiga...sta ces.......takav.sam.....i za tvoj info.....i naucio sam da citam u 30 godini zivota..tako da nisam imao vremna da citam..ali evo obecvam..od sada cu da citam..mozda je to dovljno samo da citas i da budes uspesan bb....a da ne trebas da vezbas....hmmm..moze biti.....
nisam razmiljslajo o tome..