E ovako... Uzimam Animal Cuts vec nedelju dana i do pre koji dan (2-3 dana) nisam osetio nikakve probleme. Medjutim pochelo je sa laganim "peckanjem" u zhelucu za vreme kardio treninga da bi me sada "peckalo" svako jutro kada popijem na prazan stomak, dok bi popodne bilo sve ok :/ nznm ni sam kako da objasnim...
To je jedan problem, a drugi je shto jednostavno NE MOGU da jedem, muka mu bude posle svakog obroka - radije bi gladovao... Posavetovao sam se ovde na forumu za neki program ishrane i Vandal mi je pripomogao (program se sastoji od 4-5 obroka na dan), medjutim jednostavno ne mogu da jedem toliko puta dnevno, ne zbog para, ne zbog ukusa ili ti nznm ni ja chega vec jednostavno ne mogu! Nisu to obilni obroci da se ja prezhderem ko krme ili nznm ni ja shta, treniram mnogo, radim pravilno, unosim podosta vode, ne pijem kojekakve sokove i gluposti, alkohol ne konzumiram itd... Jutarnji obrok - ovsene + mleko + belanca pojedem bez problema dok naredna dva (pre treninga) jednostavno ne mogu da pojedem! Posle treninga nisam u stanju da pojedem ni 200-300g mesa, a o povrcu da ne pricham! Nije problem u hrani, bar ja mislim da nije, jer belo meso prosto obozhavam, povrce volim da jedem i sl., ali jednostavno nisam gladan, barem mi je takav osecaj!
E sad... Mene interesuje da li je ova pojava normalna pri uzimanju Animal Cuts-a ili se ja samo tripujem ili je neshto trece? Prvi put ga uzimam i ne znam shta sve mozhe da se desi, ali mi je sve ovo jednostavno jako chudno! :/