evo da kazem da ja nista ne razumem.....sad cekam da mi neko kaze da sam glup ili da se pojavi neko "sa slabim zivcima" kako kaze velja pa da na*ebem zato sto neznam... Na cega se svodi program ishrane u bb??? koliko sam razumeo svodi se na uzimanje sto vise UH i proteina i sto manje masti...sad ja sam se nasao skroz zbunjen u ovome je ranije sam znao samo da su ugljeni hidrati seceri i da treba da se unose i da su proteini belancevine zivotinjskog porekla i da pomazu rastu misica...sada sam se nasao zbunjen SKROZ......
-
- ha ha ha, moram da priznam da se odavno nisam ovoliko ismejao nekoj diskusiji. Stefane Ćiro, ako ti je neka uteha,
ni ja ništa ne razumem, a više nego duplo sam stariji od tebe.
Što kažu forumaši, samo čitaj forum, ima za tebe dosta vremena, ja sam sa 14 godina još gledao Nindža Kornjače,
i nisam znao ni šta je teretana. Da stanem malo u odbranu L-Carnitina - od nove godine sam sa njim smršao 4,5 kg, doduše - ne znam da li je toliko njegova zasluga, ili što sam prestao da tamanim čokoladne bananice i prežderavam se na nervnoj bazi, a počeo da malo više pazim šta jedem, ali -
gubitku se u zube ne gleda.
Ako će te utešiti, od cele ove forumske sitne knjige, ja sam rešio da ubacim u ishranu Ella sir, piletinu i tunjevinu, i to
stihijski (sigurno su kvalitetnije namirnice od punjene paprike, pa makar se jele i u 11 uveče!), pa ako i tu sleti koje kilce - ima bog da me vidi!
A sad ozbiljno - ti si još dečak i razvijaš se, ne brini, bićeš i ti jednog dana dobro razvijen ukoliko to zaista budeš želeo, čovek od 14 godina jednostavno ne može da izgleda kao čovek od 30, jer ni bilder od 20 godina ne izgleda kao bilder od 30. Sve će to vremenom doći, a ti u međuvremenu treba da zdravo živiš, ideš u školu, uživaš u mladosti, i da ne činiš bilo šta ishitreno, što bi moglo ugroziti tvoje zdravlje, dok se o svemu dobro ne obavestiš.
Hvala bogu, internet je tu, a time i mogućnost da se svaka informacija proveri i izbegnu zablude koje se često javljaju.