ne mislim da nije normalna hrana...nego mislim da nije normalno da jedem samo to...da ne jedem nista drugo sem tog sto je napisano, da se odreknem sve te hrane koju volim...bukvalno da to vise nikad ne jedem..
Pa ako drzis neku dijetu onda ides po dijeti i nema kako ti hoces nego kako se dijeta vodi i kako dijeta nalaze..A ako nisi na dijeti ili nekoj ddefiniciji i jedes normalno odna mi samo nemoj reci da ti je dosadilo ista hrana .Proteini ( meso piletina,curetina,teletina,junetina,konjetina, posni sir ella, tunjevnia, jaja, razne vrste ribe oslic ,pastrmka,fileti itd) ,uh (osnova -skrobasti uh (ovsene pahuljice, pirinac, krompir, kukuruz, pasulj, grasak i drugo mahunasto povrce, vlaknasti uh popunjaavas ishranu kad smanjujes skrobaste uh i to sa kupus, karfiol, sargarepa, celer, boranija, tikvice i salate,) i masti dve vrste masti zasicene lose njih izbegavaj i ne zaseicene njih jedi maslinovo ulje,omega 3, kostunjavo voce bademi,orasi, lesnik)..Nemas se potrebe opterecivati toliko oko masti i uh ,uh unosis toliko koliko ti telo dozvoljava tj dok se ne mastis ...
A sada ako ti ovo nije raznovrsno i nenormalno pa je onda ne znam,a ako se ti uzelis pizze ,cole, cokoladica, "pite" (ahaha) pomfrita, itd itd pa jedi covece nisi profi bb pa da to sebi ne mozes dozvolit ali sve u normalni i ni sa cime nemoj preterivat!