odlican i jos 85 god.
napisi malo kako se hranis,sta pijes,hemija itd...verujem da ce to mnoge interesovati
visina i tezina
Visok sam 175cm,a na tim slikama sam imao tacno 100kg.
a jel tajna kako se hranis i sta uzimas?
nemoj pogresno da me razumes,verujem da bi svi voleli da znaju kako izgledaju tvoje pripreme djeta itd
Nije tajna Ali ovde bi bio off topic.
Napisacu ja Jer vas interesuje program za masu ili definiciju?
napisi sve ako te ne mrzi ....
Dobro,napisacu
Pa ovako....
Za masu mi je program otprilike ovakav...
Jedem dosta crvenog mesa(junetinu,konjetinu),ribu nazalost ne mogu vise jer sam postao alergican,ali dok sam mogao jeo sam lososa i tunjevinu,sve iskljucivo pripremljeno na maslinovom ulju,od ugljenih hidrata jedem cni i kukuruzni hleb,i testeninu(ali iskljucivo od durum psenice),i redje posni sir jer ga bas i ne volim...
To sve bude na kraju oko 300g proteina,ponekad i vise,oko 400g UH,a sto se masti tice ne racunam ih ,bude ih
onoliko koliko ih ima u mesu i hlebu,a maslinovo ulje su i tako omega3 tako da one ne mogu da skode nikad...
Za definiiciju jedem pilece belo meso peceno na rostilju ili na maslinovom ulju u tiganju i whey,ovsene pahuljice,rizu ili krompir,isto tako dosta brokolija,zelene salate ili kupus salate,to sve podelim na porcije tako da jedem 6 puta dnevno,obicno dijetu drzim 4 meseca.
U toj takmicarskoj dijeti ima otprilike 400g proteina ,250g UH,i masti iskljucivo iz maslinovog ulja.
Normalno i ta dijeta se menja kako se takmicenje blizi zavisno od napretka
Od suplemenata koristim whey,BCAA,glutamin,neki NO reaktor uvek(zadnji put sam Xpand),3g C vitamina,i normalno uvek neki multivitamin.
Otprilike 200-250g wheya dnevno,jer mi se piletina u jednom trenutku pocne gaditi,oko 20g glutamina dnevno i 20g BCAA.