Pozdrav svima sa foruma, nov sam ovde na forumu. Pre svega da pohvalim forum, svidja mi se kako funkcijonise i svidja mi se sto ljudi ne daju nepotrebne odgovore vec se svi drze sustine.
E sad da vam kazem sta me muci
Ovako, visok sam 180cm i imam 76Kg. E sad... ja hocu da imam 70Kg, treba mi i zbog treninga a i odgovara mi ta tezina, ako mi bude trebalo lako cu da se dopravim
Da napomenem, drzim dijetu laganu, zapravo, ne jedem masno i jedem cak ispod normale ali mi ne smeta to. U potpunoj sam kondiciji sto znaci da hoci i da mogu mnogo da trcim sto cu i da radim.
A sad ovako... trazijo sam po forumu koji su najbolji i jos na nekim drugim sajtovima citao ali jedni cas kude jedan a drugi taj isti hvale i sve tako. I od svih tih naso sam da nekako meni najvise odgovara "Animal cat", e sad da li sam upravuto je moje prvo pitanje ?
Drugo pitanje, ako ne gresim po pitanju "Animala", kako se on koristi
Ako kazete da je neki drugi bolji kako se i on koristi
(naravno, ako je vec pisano na forumu, samo mi pustite link, ali ja sam trazijo i nisam nasao
)
Molijo bih da svi koji ce da mi odgovore sa " nemoj nista da kupujes, to nista ne radi" i tog tipa odgovora da mi ne salju odgovore(ako je moguce) i tipa "ma sta ces da smanjujes tezinu ti si super..." jer imam svoje razloge zasto hocu da smanjim. Voleo bih da dobijem konkretne odgovore, ako je moguce. U sustini hvala svima na bilo kakvom odgovoru, pa makar bijo on i beskorisan
Trenutno ne mogu niceg vise da se setim, ali ako se setim pisacu ovde... Ako sam pogresijo naslov i temu prebaciteme u drugu sobu
sorry i HVALA na razumevanju !!!!