narode ajd polako..kazete meni da ne citam a niste ni procitali sta sam ja napisao.
@Pedja, kosarka mi nije prioritet, ja ne smem ni da trcim, nisam odigrao ni basket sto godina....nisam ni pomenuo kosarku osim da sam je trenirao.
Pokusavao sam jedno vreme da radim tako pedja, cucanj lagano, 40-50 kg al dzaba..opet mi natekne, cucanj mi uopste ne odgovara, previse mi opterecuje koleno.
@sumadinac... nema dijagnoze, da je ima ne bih sad ovde pricao sa vama bio bih negde jos trenirao basket. Obisao sam od od wma, kamenice, nisa , sto lekara, snimao magnetnom rezonancom 2 x, bio na snimanjima ali nista, nema dijagnoze. Koleno je ok ?!?!?! Jedina dijagnoza koju sam dobio jeste da koleno ne moze da izdrzi napore ? zasto..niko ne zna. Genetika ? kurci palci.
@ pirat jbte pa ja nisam ovde 2 dana , nisam se registrovao juce niti sam ikad spammovao sa kretenskim pitanjima zato ne znam o cemu takav stav. Zanimalo me je za joint preparate koje nisam nikad koristio da li bi imalo ikakvog efekta.
+ lepo sam napisao da sam radio tako kao sto se i sami rekli , ali nisam imao nikakvog efekta na listove...a uradio sam samo jedan trening sa 120 i odmah mi je nateklo koleno. Hteo sam da promenim nesto jer efekta ocigledno nema .