Ma ono neki klinci..prave se vazni. Ovi stariji su samo gledali, ali naravno, nisu nista dobacivali, mozda su komentarisali medju sobom. Ali zaista mi nije jasno sto je toliko cudno trcati???Evo i sad se probudih ranije da jurnem..kad ono neko takmicenje..piste deca..navijaju...petarde bacaju..kad li ce im se zavrsiti te njihove "olimpijske igre" :roll:
Citat: VodaVodaMa ono neki klinci..prave se vazni. Ovi stariji su samo gledali, ali naravno, nisu nista dobacivali, mozda su komentarisali medju sobom. Ali zaista mi nije jasno sto je toliko cudno trcati???Evo i sad se probudih ranije da jurnem..kad ono neko takmicenje..piste deca..navijaju...petarde bacaju..kad li ce im se zavrsiti te njihove "olimpijske igre" :roll:..MA TI SU STARIJI NAJGOREI..TI SU KAO MARKONI..OPASNIIIIIIIIII!!!!!
Ja treba da krenem da trcim na Olimpu ovih dana..u kojoj osnovnoj trcis da dodjem da ti dobacujem
Po mojoj procijeni fali ti još nešto šta pocinje sa S.X da bi sve bilo za 5+ jer ako ti toga nema nemoj sse cudit zašto stagniraš!!!!
Dulse, pa slazem se, ipak bi i frajerima dobro doslo da nas vide jos mrsavije Nego ne znam da li da trazimo pomoc od ovih...BB... ili da ipak mi odemo na neko trcanje za drugim momcima Markoni, ja sam samo htela dati doprinos temi "sexy guze", valjda jeste i ova
Za to bi se zrtvovao...a za pravljenje drustva u trcanju..ne :cry: