A drugaricu nije ni tako, ona se prosto osetila zapostavljenom..kao da nije prisutna. Meni je bilo neprijatnoTI SI INTREESANTNIJA KAO PREDMET OBLIKOVANJA I MODELIRANJA !!!!!!NA TEBI TREBA VIŠ PORADIT A I MORA JE VIDIT KAKVI SU TI MIŠIĆI- KVALITETA JE LI IMA VIŠE ONIH ILI OVIH VLAKANA TO KO ZNA MOŽE OSJETIT DODIROM A TO SE TAKOĐER MOŽE SAMO OSJETIT DODIRIMA NA PREPONAMA GLUTEUSU I VRHU GRUDNOG KOŠA SAMO KOD ŽENA PA PO TOME VIDIM DA JE INSTRUKTOR STRUĆAN
Nakon toga sam bila vrela, ali i mokra. Body skroz u vod NISAM SHVATIO ZAŠTO JE LI TO OD TJELESNE TERMOGENEZE ILI PODIVLJALOST HORMONA!!!!!MARKONI ŠTA CEKAŠ JE LI TI JA MORAM DOGOVORIT SLJEDEĆE TRĆANJE SA VodaVoda I REĆ TI DA PONESEŠ MARAMICE KAD SE DRUGI PUT NAVLAŽI ILI ..... :idea: :idea: :idea: :wink: :wink: :wink:
Ako zelis da trcis sa Markonijem trebace ti kutija sa lekovima, inhalator pumpica, neka antalergijska kremica, i jedna lopta, da ima za cim da trci.Koliko znam nije jos uvek osudjivan za napastvovanje tako da si bezbedna.
Ma nisam joj ja nabila komplex, to su samo glupi izgovori za nekog ko ne zeli da vezba.A sto se tice Markonija..kad bi trcali zajedno bio bi na mojoj teritoriji, jer sam ga ja pozvala, tako da bolje da se on mene pricuva
A kad mi dodjes ti... Sad sam se malo ukocila...tako da mi treba jedno razgibavanje
Cura ti ne zna engleski..pa mi se tako obracas Onda pozuri s tim polaganjem voznje, kad vec ne smes na bas