Kortizol moze da bude isporovociran i psihickim stresom u privatnom zivotu ili recimo nedovoljno sna ili depresija, a utice i na imuni sistem...
Probaj ZMA, ili Glutamin od dodataka i neke multivitamine, b vitamin... mozda pomogne nesto
Multivitamini su jedini suplement da koji mora da se ima para i kad se nema.
Tako da su oni obavezni.
Pedja mi je bas na temi o ginekomastiji na forumu skrenuo paznju i na stres, koji koliko god da ga izbegavam, jeste prisutan. U manjim kolicinama, ili i dalje tu.
Depresija nije, san samo nije uvek savrsen, kao recimo od 22-06 recimo, al je uvek tu 7-8 sati sna.
Hvala puno na savetu!
Kortizol moze da bude isporovociran i psihickim stresom u privatnom zivotu ili recimo nedovoljno sna ili depresija, a utice i na imuni sistem.
upravo tako
a trcanje sigurno bas nema veze sa tim mnogo
a pojava gyno moze da znaci milion stvari tj procesa da se odvojaju u telu a trcanje sigurno nema nikakve veze sa tim...
probaj ti da uradis hormonalnu sliku pa onda donosi zakljucke
Znam da je tako Pedja, nego znas kad me nervira (evo ga kortizol
), kad ni prvi put kad sam operisan, niko mi nije rekao kako sam dobio ginekomastiju?
I sad, hipoteticki, ja dodjem sutra na operaciju ponovo (a zelim, jer je stanje isto kao i pre) i doktor ce me pitati kako sam dobio jer mi se ipak ginekomastija vratila (a posto znas kakvi su doktori, danas je vreme doslo da ja treba da znam sta mi je, a ne doktor).
Uradicu hormone, pa se javljam.
I tebi hvala naravno.