jojjj vi ste se udaurali u taj HIT.
imam pitanje,jer sada ne planiram vise puno tovariti sa kulazom,to tek tamo na jesen a hocu malo da smrsam,neke 2-3 kile sala da izgubim sada do ljeta
pa da pitam jel puno trenirati 4 puta sedmicno u teretani(do sad sam tako ali samo cardio rijetko ,otprlike jednom sedmicno igram fudbala) , i radiit 3 puta sedmicno cardio,znaci cardio danima kada ne treniram u teretani.
znaci u teretani raditi sada otprilike osmice(znaci osam ponavljanja,;znaci i grudi i ruke i ledja,i sve da odrzim tu misicnu masu sto sam stekao,koliko toliko,hehe,nije puno ali sta ces),jer ne bi sad valjalo da me prestanem sa tegovima
a znaci tracanje tri puta sedmicno na prazan stomaka,a poslije treninga uzeti kakvu dobru klopu da sprijecim katabolizam misica.
e sad taj hit,prvo lagano trcati da se zagrijem pa tek onda hit(znaci naizmjenicno lagani i brzi tempo po otprilike 30 sec i tako do naj vise pola do sata,dobro ja cu na pocetku 15 -20 minuta ako i to izdrzim)
e je li taj hit znaci ide bez ikakve pauze znaci tih 20 minuta moram trcati tako bez prestanka??
i sta nakon tih npr 20 minuta ,trebam li gledati jos da trcim nekim laganijim tempom ili je cardio za taj dan gotov??
znam da sam malo gnjavio ali sta cu moram da se informisem da ne napravim neku gresku,usput da kazem imam 84 kg,jer po citanju sam zakljucio a i logicno je da je i kilaza vazna,ko sto pedjos kaze ne mozes trcati sa 110-115 kg,kako bi to izgledalo:DDDD
hvala unaprijed