nez\nam sta se trentuno desava po tom pitanju ALI JE TO ZALOSNO,BOLESNO I ISFRUSTIRANO DA SE TAKO NESTO DESI TJ DA SE TRAZI OD OFBB FEDERACIJE...
iz jednoog psotog ralzoga...sto je BB savez srbije ili tadansje jugoslovajije i pokretac ili osnivac OVIH TAKMICENJA i mislim da je cak jedna od zena koje su bile pre u upravnom odbru naseg saveza bila velika zverka po pitanju ovih takmicenja....
ali nema veze...zalosno je to sto se dogadja i sto je i ovaj nas sport zkacio sindrom ostali sportova..
ali nema veze...mi smo uvek dali mediterankse prveke i viceprvake..na sve i jednom takmicenju a na neciju zalost MIS SMO DEO HISTORIJE TOG TAKMICENJA A NA NECIJU ZALOST..TO NE MOZE DA BUDE POBRISANO.....
ali licno mislim da ce svako,ko i malo razmislja da shvati sta ce MEDITERANSKI SAMIPIONAT da izgubi sa tim sto nece doci jedan igor milnaovic,sasa stankvic,marko dimitrijevic,pedja milsovvic,ljuba pantovic.....pa eto..i moja malenkost...ako sam nekoga zaborvio ja se izvinjav...ali kao sto rekoh...svako normalan ce da shvati sta i k gubi,a sta i ko dobija :wink: :wink:
u svkom slucaju...ko god ima rpiliku treba da se pogledao to takmicenje jer odista dodje jako mnogo dobrih takmicara i to treba videti,a pogtovo recimo jednom el shakat maboruka koji je i 7 puta sv prvak i mislim da se i ove godine sprema za mediteransko