Za pohvalu je jedino sto si konacno prelomio i resio da se pozabavis svojim fizickim izgledom
Iskreno, ishrana ti je losa. Posebno je lose sto ne jedes uopste posle 18h. Da bi mrsavio moras da jedes
Ako si citao malo po forumu primetio si da uglavnom svi jedu 5-6 puta dnevno.
Svaki obrok mora da sadrzi kvalitetne proteine (piletina, belanca, junetina, riba...). Unos UH (ovsene pahulje, pirinac, krompir...) zavisi od tvojih ciljeve, a s obzirom da ti zelis da skidas kilograme onda bi trebao da rotiras UH, ili "potpuno" da ih izbacis ako bi radio keto dijetu.
To sto radis i nije izgovor, uvek moze da se spremi hrana koju ces moci da poneses sa sobom a koristis i zamenu za obrok tako da ti je to jos lakse.
Citaj u temi NUTRITION ima dosta jelovnika. Napravi za sebe neki pa ako ne valja ispravicemo. Krenes redom od kada ustanes pa dok ne legnes 5-6 obroka..
Ne znam kakav je to Body Pump program, ali bih ti preporucio teretanu. To sto ne zelis da postanes profesionalac ne znaci da ces se u teretani toliko razviti da ces biti ogroman, za to treba puuuuno vremena. Nemam ni ja zelju da budem profesionalac, ali pazim na ishranu i treniram iz istih razloga kao i ti i mogu reci da sam zadovoljan postinutim, ali ne potpuno tako da ne prestajem da treniram, uslo mi u krv
To sto si skinuo mozda koji kg je normalno jer si prestao da jedes losu hranu. Da bi dalje napredovao moras da uradis keko sam ti gore napisao (5-6 obroka) i bices prezadovoljan