Ide zima (jos je leto al dobro pocinjem), skinuo sam dosta kg tokom leta e sada hocu to da zadrzim, eventualno smanjim jos neki % bf-a i uoblicim to sto imam.
Do sada sam se hranio 100% pravilno u zavisnosti od dijete na kojoj sam bio (uh,keto), ali na dalje nece biti bas tako.
500g belog cu sigurno da unesem u organizam, 4 jaja za dorucak sa ovsenim isto tako sigurno, ali ce jedan obrok biti kuvan (standardno), trudicu se da to bude krompir/pirinac/testenine i sl. Sve sto dodje u tiganj ili zahteva zejtin/ulje, tu ce biti maslinovog ulja. Probacu da nadjem i sto manje masni sir za poslednji obrok.
Znaci sto zdravija ishrana.
Radicu kardio 3-4 puta nedeljno u vecernjim satima na prazan stomak (3-4 sata posle obroka). Ujutru cu u teretanu posle prvog, jedno sat vremena (jaja+ovsene). Da li je pametno da radim grudi/bic itd ponedeljkom,sredom i petkom ili da radim svaki dan po jednu grupu misica ponedeljak do petak ? Zbog pretreniranosti pitam...
Ako kojim slucajem uleti kickbox (treninzi su svakog dana pon-petak od 17h), izbacicu kardio odnosno smanjicu ga na 2x nedeljno jer se kardio radi jedno 10-15min pre treninga.
Ajde molim vas jedan konkretan savet kako sve da uklopim a da ispadne na dobro do sledeceg leta.
HVALA