resi kortizol resices test
mozda a mozda i nece... koritzol mu je u granicama normale ....
@palicato
ja mislim da tebe drma malo psiha jer kako god gledano tebi su te vrednosti u granicama normale... moj ti je predlog da se ti malo opustis i zaboravis na to cesto vadjenje krvi iz vise razloga... kao prvo vrednosti hormona se menjaju iz dana u dan iz sata u sat od raspolozenja do raznih siutacija itd.... da ne zalazimo u to dalje ... u svakom slucaju ti si sebe bezveze opteretio time da tempiras sad te vrednosti dok one ne budu savrsene , bolje prestani odmah jer od toga nema nista a samo sebe zajebavas , pa pobogu ko jos non stop vadi krv da bi gledao hormone ... tebi nije nista jbt , svi ljudi nekad osete pad energije , nekad se nanerviraju , nekad imaju hronican umor, pad libida itd... pa ne trce odma da vade hormone .... to ti je sve stres ... pretpostavljam da si radi i hormone stitaste zlezde i da je to sve ok .... koliko sam ja skapirao ti si sam sebi napravio dijagnozu sta ti je .... i sad bi da se kljukas necim bezveze...
Nego lepo ti malo daj sebi oduska oladi malo sa teretanom , hrani se malo kaloricnijom hranom a ne da prckas taj brokoli i karfiol ... pa kad osetis da ti se vratila snaga , a vracace se postepeno , onda ponovo upri u tegove ... samo znaj ... khm , eto sad vidim ti nista nisi nikad uzimao od suplemenata a vezbas redovno sat ipo 3 puta nedeljno u teretani ... ja bih ti preporucio da kad krenes sledeci put u gym se opremis makar whey proteinom i glutaminom ili bcaa , takodje nekim dobrim multivitaminskim , mineralnim kompleksom , jer tebi da ne bi doslo do ovoga sto ti se sad desava , te premorenost itd , ishrana mora da bude tako savrsena i raznovrsna da to cisto sumnjam da bez suplemenata iko ovde na forumu moze sebi da priusti i da ima vremena za to ... tako da prestani da bacas pare na te analize i da se bedacis .... samo malo pusti telo da se odmori i oporavi i bice sve ok ....