da se napiju ko svinje i da prave budale od sebe...toga nema kod njih...nedostatak svoje nekulture oni zamene nasom
al nam je kutltura...
vid ovako
kada vec moram
ja enznam dali si ti bio bilo gde..
ali ja za ove 4 godine sam prosao sve zemlje eu..
dakle..
uvek cu radije da izadjem u bilo koju od te zemlje i pokazem svoju "kutlruru"opijanja i da ne razmisljam dali ce mi neko od iskomplexiranih goveda zabiti srafciger u bubrege ili cu krivo da polgedam komsinicu od tatinog sina pa ce on da dodje sa svojim "ortacima" da mi objasni nesto tj ne meni nego nekom nesretnom slovencu ili madjaru il bilo kom drugom.
tih nekoliko nesretnika koje si ti vodao su merilo NIKAKKVO...
ako ti poreds 20 nocenja u hostelu sa srpskim turizom i to kako ce se oni nazderati na nekom splavu....jbg..onda odista nemamo vise da pricamo tj ja necu vise da pricam o toj temi jer jadna nama ova usrana zemlja kada ovisimo od 20 narkomana i 20 alkoholicara i ocekujemo deviznu priliv od te grupe nesretnika.
kao sto milorad rece
ta sranja od financjske dobiti i exita su prenaduvana i idu u nekim drugim pravicma
exit nije ono sto je bio nekada i exit je sada nesto sto nekima donosi milione ..kazem NEKIMA a ne srbiji a ono sta srbiji donosi je SRAMOTA...
ti shvati kako god hoces ja ti govrim ovo iz nekog licnog isksutva i ovo je MOJE MISLJENJE KOJE CU UVEK I RADO SA SVIMA DA PODELIM
kada me neko pita na zapadu za exit uvek cu reci MEKA RUGLA I SRAMOTE UVEK!!!!!!!
a ti koji dolaze ovde i nemaju gde da potrsoe svojih 200 eu koje su digli na kredit ....daleko im lepa kuca....
a malo prati kako i koje su cifre kada se prica o turzimu i zaradi o turzima
kako nasi susedi imaju d sada 7 mil nocenja..alooo....7 mil x neka bude i tih 12 eu po hostelu
......
mi ne moramo da imamo i 700 000....ali ne treba ni da imamo ni tih 20 od takvih ljudi...KLOSARA..