Novembar 19, 2024, 01:16:20 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.975 članova - Poslednji član: Maxx_Bycle
X3MShop banner

Autor Tema: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!  (Pročitano 26749 puta)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
Odg: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
« Odgovor #75 poslato: Jul 12, 2010, 09:17:46 posle podne »
Ma ljudi svaki je slučaj priča za sebe, te majmune sto su te cimali trebalo je j.b.t. mater jer nisi kriv.
Pa brate zapamtio si ga valjda ima raznih načina osvete ;)
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže PEJABG

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #76 poslato: Jul 13, 2010, 01:21:57 pre podne »
sad se setih onog snimka gde onaj pijani biznismen bezi od pandura kod skupstine, pa sto ga tu pandur nije izvukao iz kola i prebio. pa znaju i oni koga smeju da biju. lome klince po blokovima za dzoint trave,dok im dileri pljuju u lice. PANDUR NIJE COVEK to je sljam. dobar pandur ne postoji.

Van mreže cartell

• Middleweight Member
« Odgovor #77 poslato: Jul 13, 2010, 01:24:49 pre podne »
sad se setih onog snimka gde onaj pijani biznismen bezi od pandura kod skupstine, pa sto ga tu pandur nije izvukao iz kola i prebio. pa znaju i oni koga smeju da biju. lome klince po blokovima za dzoint trave,dok im dileri pljuju u lice. PANDUR NIJE COVEK to je sljam. dobar pandur ne postoji.
slazem se za ovaj prvi deo ,ali i policajac je covek ...
@ela ela policajac moze,a i ne mora da odreaguje na verbalnu provokaciju,koliko ja znam u nekom pravilniku pise da oni ne reaguju na takav tip provodadzisanja.dakle,voleo bih da znam koji je to razlog,a da njima zivot nije bio ugrozen ili nekome u okolini pa da su morali ovakvu silu da primene??!
Jedi Master

Spartak

• Gost
« Odgovor #78 poslato: Jul 13, 2010, 05:28:08 pre podne »
u dominikani pandur lagano zaustavi kola,trazi ti sve sto imas i rokne te,desava se

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
  • :)
« Odgovor #79 poslato: Jul 13, 2010, 10:54:54 pre podne »
Nema DOBRIH MURIJASA  :-\ :-\ :-\

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #80 poslato: Jul 13, 2010, 11:15:46 pre podne »
MUP = Mafija U Plavom
Isti su kao i kriminalci, samo sto imaju znacku i to maksimalno koriste.

Nema nista gore nego kada te zajebava neki brdjanin kome je najveci uspeh u zivotu sto je zavrsio sestomesecni kurs.

Van mreže ivan.ipsc

• Bantamweight Member
  • :)
« Odgovor #81 poslato: Jul 14, 2010, 01:09:38 posle podne »
MUP = Mafija U Plavom
Isti su kao i kriminalci, samo sto imaju znacku i to maksimalno koriste.

Nema nista gore nego kada te zajebava neki brdjanin kome je najveci uspeh u zivotu sto je zavrsio sestomesecni kurs.
T i su najgori !!!!!

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #82 poslato: Jul 14, 2010, 01:11:34 posle podne »
Je*eni kompleksasi koji ne mogu docekati da budu iznad nekoga...tukli ih kao male pa se docepali neke vlasti i odmah lijece svoje jadne komplekse...ja samo jednog normalnog drota znam, ovo ostalo je sve lijecenje kompleksa...

Van mreže nellle

• Heavyweight Member
  • Just duet!!!
« Odgovor #83 poslato: Jul 14, 2010, 02:38:14 posle podne »
ako je sprski ponos PEDERLUK...

ja bas volim exit,bas je gay (sa engleskog prevedeno:veseo) festival...

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #84 poslato: Jul 14, 2010, 02:48:53 posle podne »
ako je sprski ponos PEDERLUK...

ja bas volim exit,bas je gay (sa engleskog prevedeno:veseo) festival...

Hhahaha nelle stari monteru hahahaha
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Shumadinac

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #85 poslato: Jul 14, 2010, 03:02:06 posle podne »
Eleven saintly shrouded men,
Silhouettes stand against the sky,
One in front with a cross held high,
Come to wash my sins away...

Van mreže marelli

• Cruiserweight Member
    • http://www.bsdserbia.org
« Odgovor #86 poslato: Jul 15, 2010, 02:34:43 posle podne »
Posle torture ostaje bez oka?!

Miodrag Pejičić (36) iz Beograda, koji je pretučen u intervenciji policije u kladionici „Monako" u Zemunu, mora da ide na hitnu operaciju oka. Pejičić ima prelom ležišta oka, lekari kažu da je oporavak neizvestan

vise na pressonline
Samsung NX1000

Van mreže judge_wolf

• Lightweight Member
« Odgovor #87 poslato: Jul 15, 2010, 03:16:12 posle podne »
3 meseca shkole za ceo zivot sramote. samo to imam da kazem.
http://www.youtube.com/user/sephirothfemto

"I just want to be known as the best ever, is that too much to ask?" - bj penn

Van mreže Marko977

• Član
  • *
« Odgovor #88 poslato: Avgust 08, 2010, 02:24:27 pre podne »
Ovo je vrlo zanimljiva tema, pa bih i ja voleo da je prokomentarišem, pogotovo u svetlu nekih stavova koji su izneti:

1. Policijski službenik ne može tek tako nasedati na verbalne provokacije, ili tzv. "kurčenje", odnosno pogrdne reči nema pravo da shvata lično, jer se tu ne nalazi u ličnom, već u službenom svojstvu. Zato ne nalazim opravdanje za argumente: "to su loši tipovi, trebalo bi da zahvalimo policiji što ih je izlemala" - kakvi su - da su, sa njima se ne mogu voditi privatni ratovi, već se mora reagovati institucionalno, a fizičko kažnjavanje ne postoji ni kao krivična, ni kao prekršajna sankcija, štaviše, na putu je da se i kao vaspitna mera prema detetu zabrani. Članom 180. Zakona o policiji predviđen je postupak rešavanja pritužbi na rad policijskih službenika, rok za podnošenje pritužbe je 30 dana, a za rešavanje, čini mi se, 45 dana čak i ako pređe u drugostepeni postupak.

Samokontrola je važan segment čovekove zrelosti, i trebalo bi da kod svih bude izgrađena, kako kod policajaca, tako i kod onih koji sa njima stupaju u kontakt. Kao državni službenik koji radi sa strankama, nikad sebi nisam dozvolio da im se obratim sa "ti", ma kako drski, bezobrazni ili konfliktni bili. Postoji određeni broj ljudi, što aktivno, što pasivno agresivnih, sa kojima ništa ne može da se završi na lep način, čak i kada bi im se udovoljilo, kao i onih koji uljudnost shvataju kao znak slabosti, ali je tada savet da se razgovor na kulturan način prekine - mene su nazivali i "klincem" i "nestručnim" i "neradnikom", pa to nikad nisam doživljavao lično. E sad, nemaju svi isti stepen tolerancije, a kada je sredstvo prinude pri ruci, verovatno se lakše poteže, nego kada je u pitanju hemijska olovka, ali u svakom slučaju, činjenica da je afera dospela u javnost već znači da je javnost postala u velikoj meri senzibilisana za takve pojave, a ona je veoma značajan korektivni mehanizam.

2. EXIT - ponos/sramota Srbije: o ovome svako može da zauzme samo lični stav. Činjenica je da ta manifestacija nailazi na podršku države (što centralne, što lokalne samouprave), pretpostavljam da su finansijski efekti za sada pozitivni, ne vidim da je toliko loše što stranci na njega dolaze (pod uslovom da ne narušavaju javni red i mir), pa zato mislim da je najbolje prepustiti tržištu da odredi njegovu sudbinu - ono što je veštačko i lažno, ne može da opstane, ma koliko ga medijski promovisali. Od tog Exita mnogo više zabrinjava vest da je Srbija postala nezvanično sedište sexualnog turizma, ali to je nešto što ima veze sa poraznim ekonomskim stanjem u zemlji - činjenica je da stranci ovde dolaze da popravljaju zube i malo se provedu za male pare, a ne zbog prirodnih lepota i domaćeg sira. U svakom slučaju, trebalo bi se kloniti svih vrsta generalizacija, jer sutra neko može reći da je Pozorište na Terazijama sramota Srbije, i da svi treba da idu u Jugoslovensko dramsko. U XXI veku svi cvetovi cvetaju, i svako treba da bude u mogućnosti da odabere manifestaciju po svom ukusu.

« Poslednja izmena: Avgust 08, 2010, 02:28:08 pre podne Marko977 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #89 poslato: Avgust 09, 2010, 01:16:20 posle podne »
pa niko ovde i ne prica u MNOZINI vec se iznose licni stavovi
moj LICNI STAV JE DA EXIT TREBA ZABRANITI I DA JE TO SRAMOTA SRBIJE jer na njemu se ne moze nista poztivno videti
pa cak i te financije o kojima ti pricas
ko bre donosi pare..
klosari  narkomani koji dolaze autostpom iz susednih zemalja te kampuju na nekoj livadi i zicaju se za neki dzoint ili smrk...
e ako nam takvi donose pare i opravljaju ekonomiju mozemo da idemu u tri lepe p...m....