pa sta da ti kazem- odvijalo se bas tako kako sam napisao... pola tri ujutru, samo neki ljudi kod pekare 20 metara odatle, nije mi bilo ni na kraj pameti kad se sve zavrsilo da se okrecem i trazim svedoke... od njih cetvorice, trojica su bili aj da kazes ok- dok je vec pomenuta matora debela stoka bila nekontrolisana... tacno znam takve ljude, to su osobe sa kojima nema rasprave, kojima ne mozes da objasnis da nisu u pravu- a svaki pokusaj objasnjavanja vodi vec recenom... ko zna sta ga je iznerviralo- sto sam napolju u pola 3 ujutru, sto nosim kesu sa lekovima, sto nemam licnu kartu ,sto nisam brzo odgovarao na pitanja, nemam pojma... veruj mi brate- u tom momentu, bez trunke kajanja bih ga tuko sve dok se mrda, dva dana nisam mogao da se smirim.... mada i sad kad se potsetim, isto osecanje me prozima... nije problem sto ima takvih ljudi, uvek ih je bilo i uvek ce biti- ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno... a koiko takvih kao on ima- verovatno cetvrtina pandura su slicnog kova...
mene su zasutavljali i pre, i bez licne karte- i nikad nisam imao problema da objasnim...
jos mi se desilo, ispred fakulteta- ja zurim na ispit, i bukvalno ispred faxa, neki mladi pandur se nameracio da me legitimise- i pokusao sam da mu najljubaznije objasnim da zurim na ispit i da mi je sledeci rok tek u septembru i da sam se spremao mesec dana ... ma jok, lika to ne zanima, proverio mi je za inat i index, i licnu kartu i vozacku detaljno i jos je bio bezobrazan... a na ispit sam naravno zakasnio...