Novembar 19, 2024, 01:17:56 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.367 poruka u 18.766 tema - 20.975 članova - Poslednji član: Maxx_Bycle
X3MShop banner

Autor Tema: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!  (Pročitano 26750 puta)

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
« Odgovor #45 poslato: Jul 11, 2010, 12:52:54 posle podne »
Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...
heh veruj mi da ima vise govana koji su tu dosli da zamene te od 90tih nego tih kojima je vreme proslo ... sjase kurta da uzjase murta , sve je to isto ...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #46 poslato: Jul 11, 2010, 12:55:50 posle podne »
vexx kakve veze ima sada to sto ti volis tu vrstu muzike sa exitom i sramtotom koja se desava tamo
za mene je licno ta muzika obicno narkomasnko sranje i nastala je tako sto se budala nadrogirala pa mu stalno jedan te isti zuvk i ritam prolzaio kroz glavu i tako eto nama new age music....
ali dobro...to i nije bitno
tj to sto neko voli tum muziku
vec je bitno da se nekolicina ponosi sa onim cega se vecina gnusa...
to sto se tebi svidja je tvoje misljenje
ali ako ti 10 ljudi kazu da je to sramota mozda lazu..
ako ti 100 kazu da je srmota..pa mozda i oni lazu
ali ako ti 1000 ljudi kaze da je to srmota za drzavu i za sve sto se desava oko toga..e onda je vreme da se ti zapitas zasto ej tebi to toliko dobro....hehehehhe..ili nije...
i neznam iz kog razloga odmah pominjes nekoga ko je naopucan kako moze biti i nemora da je glup kao i ljude sa sela it ditd itd itd
po defalutlu 80% na tvrdajvi su NARKOMANI PEDRI I LEZBIJEK..
neznam sta je tu za tebe novo..
a nesto bas i ne verujem da si ti tek sada otrkrio cari exita ....zar ne???

Van mreže sleepy

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #47 poslato: Jul 11, 2010, 01:08:14 posle podne »
Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...

ima ih puno...ali meni najveci problem predstavljaju idioti od dvadesetak godina koji hoce da se dokazuju pa mi se deru u facu..e kad ga spustim sto znam zakon onda se zbuni..a i kad sam gledao klip mi je proslo kroz glavu da bi vratio onom idiotu sto lupa samare...pa makar me oplaveli
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #48 poslato: Jul 11, 2010, 01:46:04 posle podne »
Pazi reklamu za Exit, kula ali Vavilonska,  sto vise perverzije, izopacenosti , drogiranja to bolje,ma to lutke samo cepajte.

Ko shvata shvata ko ne sta da se radi.............ma fuuuuuj...........

« Poslednja izmena: Jul 11, 2010, 01:47:40 posle podne IGOR_X3M »

Van mreže sleepy

« Odgovor #49 poslato: Jul 11, 2010, 03:17:13 posle podne »
Jbg, neki ljudi vole da se opuste i da uzivaju na takav nacin...ja tu ne vidim nikakav problem. Uostalom kolko kapiram vi ni ne idete na EXIT samo ga pljujete od kuce.
I r made of sugar, spice and everything awesome. But mom and dad accidentaly added an extra ingredient...chemical WIN!!!

Van mreže tenssa

« Odgovor #50 poslato: Jul 11, 2010, 03:49:38 posle podne »
Sa ovog spiska jedino ritam nereda da meni odgovara...

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #51 poslato: Jul 11, 2010, 04:41:23 posle podne »
Na EXIT-u uhapšeno 28 stranaca zbog droge

Novosadska policija uhapsila je treće večeri muzičkog festivala EXIT 28 stranaca koji su posedovali droge.

Policija je jednom Novosađaninu odredila 48-časovno zadržavanje zbog nelegalne trgovine narkoticima na festivalu.

Svi osumnjičeni će u zakonskom roku biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Policija je u akciji na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde se održava EXIT, sinoć od posetilaca oduzela 113,06 grama marihuane, 14,54 grama heroina, 22 tablete i 2,4 grama ekstazija, 18,63 grama amfetamina i 94 komada raznih tableta.

Prema policijskim procenama, treće večeri EXIT-a na Tvrđavi se okupilo 38.000 ljudi, ali nisu evidentirana teža krivična dela, kao ni masovnije narušavanje javnog reda i mira.

Muzički festival EXIT, koji je počeo 8. jula, završava se večeras, a tradicionalno, 11. put zaredom održan je na Petrovardinskoj tvrđavi. (Srna)

Ovo ne znači da JA stavljam sve gledaoce EXITA u isti koš.
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže sleepy

« Odgovor #52 poslato: Jul 11, 2010, 04:44:08 posle podne »
U jebote...vi osuli paljbu po EXIT-u...kao da u Guci niko ne duva itd -.-

Btw ovo sto su im oduzeli...je nista...navatali par nekih kretencica da pokazu kako rade posao.

Van mreže Vexxx

« Odgovor #53 poslato: Jul 11, 2010, 08:52:25 posle podne »
vexx kakve veze ima sada to sto ti volis tu vrstu muzike sa exitom i sramtotom koja se desava tamo
za mene je licno ta muzika obicno narkomasnko sranje i nastala je tako sto se budala nadrogirala pa mu stalno jedan te isti zuvk i ritam prolzaio kroz glavu i tako eto nama new age music....
ali dobro...to i nije bitno
tj to sto neko voli tum muziku
vec je bitno da se nekolicina ponosi sa onim cega se vecina gnusa...
to sto se tebi svidja je tvoje misljenje
ali ako ti 10 ljudi kazu da je to sramota mozda lazu..
ako ti 100 kazu da je srmota..pa mozda i oni lazu
ali ako ti 1000 ljudi kaze da je to srmota za drzavu i za sve sto se desava oko toga..e onda je vreme da se ti zapitas zasto ej tebi to toliko dobro....hehehehhe..ili nije...
i neznam iz kog razloga odmah pominjes nekoga ko je naopucan kako moze biti i nemora da je glup kao i ljude sa sela it ditd itd itd
po defalutlu 80% na tvrdajvi su NARKOMANI PEDRI I LEZBIJEK..
neznam sta je tu za tebe novo..
a nesto bas i ne verujem da si ti tek sada otrkrio cari exita ....zar ne???

Otkrio sam odavno, isao sam manje vise redovno na exit od duge godine. Pedja moram da te ispravim. Tamo nije samoelektronska muzika, vec ima dosta bendovske muzike. A ako mislis da je muzika krivac sta ti govori podatak da su narodnjacki klubovi puni dopa i heroina? Ovo znam jer je moj skolski imao devojcice, bukvalno devojcice, koje su to razbijale po klubovima te vrste.

No, kao sto rekoh, slazem se da pustaju strance da skrnave u cilju vece zarade.

I imam da postavim jedno kljucno pitanje ucesnicima u ovoj temi: Da li je iko od vas bio u inostranstvu na nekom muzickom festivalu? Recimo  tipa EXIT-a?

Van mreže Nenad018

• Middleweight Member
« Odgovor #54 poslato: Jul 11, 2010, 09:06:17 posle podne »
ja sam bio na white sensetion u rumuniji i u madjarskoj... ali nije bilo toliko "otvorenog" odvaljivanja.Drugi je tip muzike... sta znam.Exit kao EXIT je mozda super zamisao u ovoj nasoj zemlji koja ne mrda sa 0 (nule.)Kod mene u Nisu prave nesto slicno Nisomina u tvrdjavi pa je puno narkomana.Otvoreno se prodaje-kupuje i drogira.. i plus uvek ispadne neko sranje.Dok na WS nije bilo sranja... obezbedjenje je radilo svoj posao ... sigurno jeste bilo droge ali nije bilo toliko upadljivo :)
Nisam na ovaj svet stigao da bih bio porazen, niti neuspeh struji mojim venama. Ja nisam ovca sto ceka da je njen pastir podstakne.Ja sam lav koji odbija da zbori, hodi i spava s ovcama. Kasapnica neuspeha nije moja sudbina. Istrajacu sve dok ne uspem."

Van mreže ela ela

• Lepotica
  • Middleweight Member
« Odgovor #55 poslato: Jul 11, 2010, 11:22:43 posle podne »
Da se malo vratim na temu....
Drugar zivi u blizini kladionice gde se odigrala drama pa zna ove likove sto se skuplaju tamo,
lokalni mangupi,blejaci,parkiraju zujalice i drndaju ljude okolo,glume ludilo pa su krenuli da se
sprdaju i sa pandurima,da se pokazu...I naravno-ovi pozvali interventnu a oni kad dodju nece sigurno
sa njima da se upustaju u diskusiju i prepucavanje,vec-lepo,objasnili su im par stvari...
I,verujte-da ste imali priliku da sretnete one likove-zahvalili biste murkanima(ovaj put).

Van mreže nbg-v

• Middleweight Member
« Odgovor #56 poslato: Jul 11, 2010, 11:32:02 posle podne »
  oni kad dodju nece sigurno
sa njima da se upustaju u diskusiju i prepucavanje,vec-lepo,objasnili su im par stvari...

iz koje si ti price jbt

Van mreže sleepy

« Odgovor #57 poslato: Jul 11, 2010, 11:54:16 posle podne »
Sve sve, ali da ih onako prebiju sluzbena lica? Oo Sto nisu smekeri dosli u civilu pa ih prebili...a ne ovako da skacu po ljudima.

Van mreže BAKIĆ

• VIP
  • Lepomir Bakic-IFBB champion and competitor
    • Lepomir Bakic
« Odgovor #58 poslato: Jul 11, 2010, 11:56:10 posle podne »
to su smekeri pa dobili po picki i onda se zale....ajde lepo sad da vidimo kako ste kurceviti sad,a pazi mi tu imamo i jednog americkog drzavljanina prava srbenda došao ovde da se manekenise....................pazi ti pozvali policajce na pice kao dobronamerno i ovi poceli da ih biju iz cista mira,ajde molim te zamisli ti tu pricu......
Da se malo vratim na temu....
Drugar zivi u blizini kladionice gde se odigrala drama pa zna ove likove sto se skuplaju tamo,
lokalni mangupi,blejaci,parkiraju zujalice i drndaju ljude okolo,glume ludilo pa su krenuli da se
sprdaju i sa pandurima,da se pokazu...I naravno-ovi pozvali interventnu a oni kad dodju nece sigurno
I,verujte-da ste imali priliku da sretnete one likove-zahvalili biste murkanima(ovaj put).

Van mreže sleepy

« Odgovor #59 poslato: Jul 11, 2010, 11:58:28 posle podne »
Iz koje ste vi price? Oo Sad je problem sto je covek americki drzavljanin? Oo Pa dobro, mozda ih sutra neko od vas isprovocira pa i vi dobijete po picki...al onda ce da bude Kalimero i nepravda.

Mi ovde pricamo o Organima Unutrasnjih Poslova...koji dobijaju platu od nasih poreza i tu su da nas stite, a ne da nas mlate ko stoku...ali ako je vama ok da mlate ljude...no comment.