juve
Хвала на одговору. Не волиш фудбал, океј, не волиш трчање, океј
od kuda ti znas sta ja volim a sta ne volim???
Научио сам да питам или се информишем кад ми нешто није јасно да не бих радио погрешно
lepo je sto piutas jer drugacije ne mozes ni da naucis ali ocigledno da ti postavljas pitanja na krivim mestima a dobijas jos gore odgovore
А тај небулозни део је и психички и физички тестиран и даје резултате, тако да се на то не мораш обазирати.
pa naravno da se obazirem jer je to moj fah i naravno da cu uvek reci da je to nebuloza i naravno da cu ti uvek reci da pitas onoga ko ti je rekao da radis to sto radis kako da raspores UH
jer onaj ko sebe zove KONDICIONI TRENER i zna KAKO DA RASPOREDI BAZNE PRIPREME kako ti zoves OVO ili TO sta radis onda taj bi trebalo i da u pola noci zna LEMENTARNE STVARI KADA JE REC O SPORSTKOJ ISHRANI TJ NUTRICINOZMU..
Задња два реда написана великим словима мислим да су непотребна јер о томе нисам питао или написао у свом првом одговору.
nisi pitao ATREBAO SI jer je to OSNOVA KONDICIONIH PRIRPEMA a ne lupanje kroz prazan prostor i naravno da je potrebno da ti to naglasim a to sto ti ne shvatas bit onoga o cemu ja pricam ja nisam kriv tj ja se izvinjvam na tome sto pokusah da te usmerim tamo gde treba da hodis
ali ipak cu ti odgovrii i obrisati ovo JER NE SPADA OVDE
основни циљ је био како распоредити УХ и протеине током дана, а не колико их уносити
GRESIS,GRESIS GREIS
ja ne mogu da verujem da ti u opste posavljas ovakva pitanja kao..hmmm..sporista..
dakle..
NEKOME KOME JE FUDBAL PRIMARAN SPORT I TE KAKO JE BITNA KOLCINA UNETIH UH U TOKU DANA IZ RAZLOGA POTROSNJE UH KAO ENERGETSKOG TJ POKRETACKOG GORIVA...ako mozes da me pratis..
dakle...
ako je obicnom coveku potrebnu 200 gr Uh za normlano funkcinosanjane u toku dana,tebi
,tj nekom aktivnom sproisti koji se bavi sa takvom vrstiom sporta je potrebno najmanj 400 gr....ODOKATIVNO jer kao sto rekoh..TREBA VODITI BELESKE a to ne radim ja za tebe vec tvoj trener
uporosteno..
ako ti treba 400 gr UH.....zar treba biti toliko ogranicen da se mora nekome reci..HAJDE MOLIM TE NEMOJ TIH 400 GR UH DA UNOSIS PRED TRENING tj ODJENOM..vec je logicno da ako jedes 3 puta dnevno a ne verujem da je vise a neka je i 4 puta sto znaci da bi trebalo da u svakom boroku imas 100 gr UH
price o tome kako treba unositi sta vise Uh pred trening je za PICIKICE I JAJAJRE koji nemaju jaja da zapnu na treningnu pa kazu da nemaju enerigje...
dakle..
brojka od 400 gr IUh je VEOMA BITNA JER JE SMENSA ZA NEKOGA KO SE BAVI FUDLaboM......oPAAAAAa
I STA CE MO SADA......
PA NPR ronadlu trena 600 gr UH u toku dana..ah da.nije bitno koliko mu treba vec kako da to rasporedi...
pa recimo da mislim da ronadlo ima trenera koji ce mu reci da u svakom boroku ima 200 gr Uh i 90 do 65 gr B...tj 150-180-200 gr B u toku dana..
vidi cuda..opet ja pricam o tome koliko treba Uh a ne kao ih unoisti.
damn....