Citat: 1978 Mart 14, 2011, 08:33:49 posle podneStanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu.Ako joj je potreban sex guru da bi naučila da uživa u sexu, onda stvarno...
Stanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu.
Citat: 1978 Mart 14, 2011, 09:03:56 posle podneSteta sto nije odgovorila i na ovo drugo pitanje. CKM: Sex guru? Kako se to postaje i sta on tacno radi?Stanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu. Svi smo mi Bozija deca i dao nam je sex kao najlepsu igru da se igramo! U suprotnom nam ne bi to omogucio, jer da li biste vi dali svojoj deci igracke sa kojima ne zelite da se igraju?! Seks je velicanstven izraz ljubavi prema sebi, drugome i samom zivotu! Moralni propisi, religiozna ogranicenja i drustveni tabui zamalo su onemogucili da slavimo samo postojanje i sam zivot!seks gurui,psihijatri,psiholozi....to je sve izmisljeno zato sto ljudi nemaju komuniakciju.Ako ti mozes sam odrediti sta te muci bez pretvaranja,ne treb ati psihijatar.Ako iams dobru komunikaciju sa partnerom kako van tako i u krevetu,ne treba ti sex guru.Sex guru je za ljude koji se plase da pricaju i treba im neki posrednik da neke stvari kazu partneru.
Steta sto nije odgovorila i na ovo drugo pitanje. CKM: Sex guru? Kako se to postaje i sta on tacno radi?Stanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu. Svi smo mi Bozija deca i dao nam je sex kao najlepsu igru da se igramo! U suprotnom nam ne bi to omogucio, jer da li biste vi dali svojoj deci igracke sa kojima ne zelite da se igraju?! Seks je velicanstven izraz ljubavi prema sebi, drugome i samom zivotu! Moralni propisi, religiozna ogranicenja i drustveni tabui zamalo su onemogucili da slavimo samo postojanje i sam zivot!
Citat: saska 88 Mart 14, 2011, 11:01:32 posle podneCitat: 1978 Mart 14, 2011, 08:33:49 posle podneStanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu.Ako joj je potreban sex guru da bi naučila da uživa u sexu, onda stvarno... A i ako se dosad nije ispraksala,pa kad ce
Citat: Lazarica Mart 14, 2011, 11:05:17 posle podneCitat: saska 88 Mart 14, 2011, 11:01:32 posle podneCitat: 1978 Mart 14, 2011, 08:33:49 posle podneStanija : Sex guru nas uci da volimo i uzivamo u seksu.Ako joj je potreban sex guru da bi naučila da uživa u sexu, onda stvarno... A i ako se dosad nije ispraksala,pa kad ce Stvar je u tome sto je devojka do pre par meseci bila nevina princip nista pre braka.Stanija DobrojevicRoberto Kavali bikini modelStudent drzavnog ekonomskog fakulteta sa sve desetkama u indeksu!Jos uvek nevina! Princip - Nista pre braka!
Kako to mozete da kazete za Staniju?? Ona ima principe!!!
Intelektualke
Furaju IQ makar 120 ................. sve tri u zbiru