Najmanji problem,..
samo sto uglavnom treninzi su instinktivni, tako da i sm pristup i pocetak treninga zavisi od mog fizickog stanja na samom pocetku treninga.
dal cu recimo krenuti izolcione vjezbe za kvad , pa na kraju uabciti cucanj,..ili cu prvo jaku pumpu bciti i onda oderati heavy squat.
iskren da budem, cucanj jest radjen skoro pa svaki trening, kilaze su brutalno poresle,..ali mi sam uvjeren, da sam isao pristupom koji sam radio na samom kraju mase da bi noge jos bolje bile,..tj. cucanj pred kraj treninga kvadova, kad je kvadriceps vec prilicno smoren, - i sto je zanimljivo razike znatne u snazi na cucnju nije bas bilo, cak mi se znalo desiti da poslije 2-3 vjezbe kidanja kvada, oderem cucanj jos bolje nego kad radi na pocetku - i misli da mi je puno pmetnije drzati se takvog pristupa, cak i treninzi bez cucanj su i znali biti jebeni, tako da, koliko god smatrali cucanj necim svetim za kvad, men licno nije bas nezamjenjiv.
kvad i lozu radim odvojeno uglavnom da naglasim, jer raditi obadvije u jendom treningu za mene je ranije bilo samo przenje CNS-a, trening duzi bude,..a posao dosta slabiji.
sad, evo ti neke primjere samo treinga za kvad, jer kao sto rekoh, nema tu neke rutine koje se drzim.
ekstenzija 3-4-5 serija (opet ovisno o raspolozenju i osjecaju u samom kvadu), uglavnom 12-15 ponavljanja,do odkazivanja
eh ovde onda bude prelomna tacka,..ili cu recimo baciit superset sissy cuacnj 12pon sa leg press 10-12 ponavljanja (pretezno u prvoj polovini pokreta jer ne idem do kraja), pa onda cucanj.. ili cu odraditi par tezih serija cucanj pa onda izolacione, ili iskorak oderati do besvjesti..pa onda dalje ovisno o rezervama snage..
e znam, da ti pisem sad kako izgleda trening,nema misla..ugalvnom vjezbe koristim sve..osim predjni cucanj njega nesto slabije jer nam je stalak za cucanj svakako kurac nad kurcevima..pa je jebeno dizati sipku s njega, a inace jako mi lezi.
nekih nekih 16-17-18 setova za kvadriceps bude uglavnom.
za lozu, rumunjsko dizanje, i nozni pregib uglavnom..sad kojim reoslijedom nebitno, nekad i u supersetovima..ponekad vertical press na smith-u odradim s jakim zatezanjem loze na kraju, i to je to..idem do nekih 12-14 setova za lozu