ljudi hvala vam puno na lijepik rijecima i podrsci.
sto se forme tice, zadovoljniji ne mogu da budem...danas je haos, jesam prazan zestoko, ali svidja mi se sto vidim.
Imam strucnjaka kraj sebe koji ce mi pomoci i oko punjenja i dehidracije..pa vjerujem da ce na kraju ispasti brutalno dok se napunim kako treba.
poziranje, jebga,..oko svega sam se trudio, taj sam dio zapostavio..pa i svjesno,..al jednostano falilo mi je snage da se nakanim pored svega jos da vjezbam i poziranje.
bilo je savjeta od terze, za ciji klub inace i nastupam, dosta to bolje vec izgleda nakon sto mi je neke finte pokazao.
al opet,..
@Bojane, ne jede me psihicki vjeruj,..ja sam prosto odusevljen ovim sto sam uradio, dos ad sam ovo gledao na slikama i divio se ljudima koji imaju toliko jak karakter i disciplinu da odrade ovako nesto.
Tako da, toliko sam ja zadovoljan ovim sto sam uradio, da mi je vec takmicenje u drugom planu, postigao sam nesto, po meni, jako dobro.
Naravno volio bi jos kad bi se to moglo napuniti max, a da se forma ne pokvari,kako bi na bini onda izgledalo tek jako, al kao sto rekoh,..ja prezadovoljan.
slika ce biti, slika i sad ima, samo sto ja ne stizem da postavim, treninzi, obaveze, posao, spremanje i briga o ovom momku kojeg sam spremio za takmicenje,. (kao sto pise u citatu, razlika je u 30-ak kila, i napravio je veci posao od mene u ovom periodu od 3 mjeseca,..celicna disciplina, dzaba sve upute i savjeti moji, ako covjek nije spreman da stisne zube i ide po PS-u, a tek mu je 18 godina)
kod lat spread-a, ne znam, do sad mi je ta poza bila odlicna, razvucem ledja maksimalno..jednostavno ne uspjevam sad da uradim kako treba to sam i ja primjetio..ili sam prje bio toliko fokusiran samo na latove, dok sad moram i noge i guzove da drzim kontrahovane, pa ne ide fokus najjace na latove..poradicu jos na tome, vjezbam koliko mogu,..bice valjda ok
hvala vam jos jednom
javim se opet pozdrav