Daj nam brate recept da se i mi bacimo na posao
Red rad i disciplina:-)
Dobar ti ovaj recept, rad - red - disciplina !
Citat: vlado0550 Mart 03, 2012, 07:04:04 posle podneDobar ti ovaj recept, rad - red - disciplina ! to je recept za uspeh u bilo kojoj sferi zivota, ostalo lutanje znaci da nisi dao sve od sebe.
Citat: vlada sin Mart 04, 2012, 12:39:21 pre podneCitat: vlado0550 Mart 03, 2012, 07:04:04 posle podneDobar ti ovaj recept, rad - red - disciplina ! to je recept za uspeh u bilo kojoj sferi zivota, ostalo lutanje znaci da nisi dao sve od sebe.mora covjek nekad i da zaluta
evo jedan dobronameran komentar,tu za forum nemoj da se slikas posle treninga kada je pumpa jos prisutna,po meni to nepokazuje realno stanje,ja na naprimer posle treninga izgledam koda ima 120 kg ane 103,znaci nista lose nisam mislio sa ovim
Citat: kopa Mart 04, 2012, 01:58:56 posle podneevo jedan dobronameran komentar,tu za forum nemoj da se slikas posle treninga kada je pumpa jos prisutna,po meni to nepokazuje realno stanje,ja na naprimer posle treninga izgledam koda ima 120 kg ane 103,znaci nista lose nisam mislio sa ovimpa ni ti kad se slikaš nemoj da stežeš biceps, to ne pokazuje realno stanje, slikaj se opušten, nećeš ići po gradu sa stegnutim bicepsom...e svašta stvarno...
stvarno nisam... evo, tako kao što si se slikao na avataru nećeš šetati po gradu, šetaćeš opušteno sa rukama pored tela, to je realno stanje i tako se slikaj... ako ćemo se služiti tom logikom, jel...
ja kontam sta ti hoces reci,da izgledamo bolje pod pumpom,ali Vendi ide na takmicenje gde ce ovako da se prikaze na sceni tj napumpan.